Українські креатори серед суддів ADC*E Awards 2017

Клуб Арт-директорів Європи оголосив журі 26 церемонії ADC*E Awards: Champions League of Creativity. Серед них українські креатори: Віктор Шкурба, Владислава Денис, Ольга Шевченко та Анже Йереб.

Церемонія нагородження ADC*E2017 року відбудеться 11 листопада в DissenyHubBarcelona у рамках 4 Європейського Фестивалю Креативності.  

Українці, що стали суддями міжнародного конкурсу ADC*EAwards:
Віктор Шкурба, креативний директор ISDGroup, в команді журі Interactive & Mobile;
Владислава Денис, креативний директор Сheil, судитиме роботи в категорії Integration та Innovation;
Ольга Шевченко, креативний директор Vintage, в команді суддів Design & Craft;
Анже Йереб, регіональний виконавчий креативний директор BBDOUkraine & CentralAsia, оцінюватиме роботи в номінації Promotions & NewMedia.
 
Цього року, суддівство ADCEAwards буде під контролем нового президента ADC*E- AmiHasan. Свій перший рік у якості президента він прокоментував: «В умовах все більш конкурентного ділового клімату, агентства перебувають під величезним тиском, щоб забезпечувати клієнтам потужний творчий матеріал. У мій перший рік президентства, я прошу європейських креаторів продемонструвати всю цінність і велич свого таланту. Ми знаємо, що такі роботи є. Давайте покажемо їх світові!»
 
AmiHasan підкреслює різносторонність та професіоналізм команд журі: «При відборі команди суддів, акцент робився на попередніх переможців та тих, хто являється лідером думок зараз. Судді абсолютно різних національностей. Присутні представники країн всієї Європи, а також країн від Ісландії до Кіпру, від Фінляндії  до Португалії. Ні одна інша нагорода в світі не збирає таку кількість експертів різного спектру: як незалежних, так і мережевих агентств. Ми вражені такою величчю талантів Європи. ADCEAwards має намір ці таланти “відсвяткувати”».
 
Зустрічайте голів суддівських команд на чолі з AmiHasan:
• Film & Radio: Chacho Puebla, Chief Creative Officer at LOLA MullenLowe (Іспанія)
• Print & Outdoor: Dörte Spengler-Ahrens, Chief Creative Officer at Jung von Matt/SAGA (Німеччина)
• Interactive & Mobile: Lotta Mårlind, Creative Director & Partner at Garbergs (Швеція)
• Design & Craft: Muggie Ramadani, Creative Director & Partner, Bold Scandanavia (Данія)
• Promotions & New Media: Susana Albuquerque, Creative Director at Uzina Lisboa (Португалія)
• Integration & Innovation: Steve Vranakis, Executive Creative Director, Google Creative Lab (Великобританія)

В цілому, для суддівства було обрано 62 креатори та дизайнери серед 22 європейських країн. У листопаді журі зустрінуться, аби обрати кращі креативні роботи з усієї Європи. Нагороджені бронзою, сріблом та золотом роботи в кожній категорії, а також загальний гран-прі конкурсу буде оголошений на ADC*E Awards Gala, 11 листопада. Повний список переможців буде доступним на сайті ADC*E.

ADC*E Awards відкрита для творчих робіт, які вже були нагороджені на European show, забезпечуючи вибір серед тих, чиї роботи вже були визнанні найкращими. До участі запрошуються агентства та фізичні особи з усієї Європи. Роботи будуть оцінюватися найкращими креативними професіоналами Європи.
Подати роботу: http://adce.submit.to

Дедлайн подачі робіт - 6 жовтня.

Більше інформації про подачу робіт, правила та умови участі: http://www.adceurope.org/awards/rules