Зустрічайте команду міжнародного журі WOW DONE AWARDS 2018

Четвертий міжнародний фестиваль маркетингових та digital комунікацій WOW DONE AWARDS 2018 оголошує команду суддів Marketing & Digital Communication Disciplines. До її складу увійшли визнані на міжнародній арені експерти з провідних агентств світу.
 
Представники з трьох континентів – Північної Америки, Азії та Європи були обрані відповідно до їх галузевих знань. Вони вже мають великий досвід суддівства на міжнародних креативних фестивалях, а також вражаючий арсенал індустріальних нагород та трофеїв.
 
Лайн-ап cкладу журі дисциплін маркетинг та digital комунікацій:
 
Diana Sukopp, Creative Group Head та Management Board Member, GRABARZ & PARTNER, Німеччина
Brian Farkas, креативний директор 180LA, США
Eugen Suman, виконавчий креативний директор MullenLowe Romania, Румунія
Toby Brewer, креативний директор CHI and partners, Великобританія
Meera Sharath Chandra, Founder, CEO & CCO, Tigress Tigress, Індія
Jonathan Tanner, директор з комунікацій Crown Agents, Великобританія
Niels Schreyers, виконавчий креативний директор Leo Burnett Brussels, Бельгія
Kittisak Beer Poonnotok, виконавчий креативний директор Y&R Indochina, Китай
 
Члени журі оцінять оригінальність творчих ідей і нестандартні підходи у вирішенні поставлених завдань – найбільше значення тут має креативність і свіжість ідей.
 
Слідкуйте за оновленнями на сайті non-media.com, адже скоро будуть оголошені склади журі індустріальних категорій і національного конкурсу маркетингових сервісів.
 
Дедлайн прийому робіт – 21 лютого.
 
Важливо пам'ятати, що фестиваль WOW DONE AWARDS входить до  Рейтингу креативності та майстерності України сезону 2017/2018 з коефіцієнтом 1,5.
 
Фестиваль WOW DONE AWARDS 2018 відбудеться 23-24 березня в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, за адресою вул. Коцюбинського, 2, Чернівці. До зустрічі!
 
Якщо у вас виникнуть запитання, пишіть до оргкомітету фестивалю: project@vrk.org.ua (Ольга Підгорська), festival@vrk.org.ua (Катерина Грабовська) або телефонуйте +38 (044) 490 90 30