Наших може бути більше! Наших має бути більше!

Звернення офіційного представництва Cannes Lions в Україні до:
  • профільних організацій рекламно-комунікаційної індустрії
  • суб’єктів рекламно-комунікаційної та маркетингової галузі
Шановні колеги, однодумці!

Як ви знаєте, подачу заявок на участь в конкурсі молодих креаторів Young Lions завершено, триває наповнення призового фонду. Вперше, цього року Представництво Cannes Lions в Україні наважилось спорядити команду-переможця в подорож з «повними кишенями» – тобто оплатити акредитацію, проїзд і проживання з фонду, створеного з внесків самих учасників, без будь-яких зобов’язань, окрім виконання умов участі в локальному і міжнародному конкурсах.

З радістю повідомляємо вам, що інтерес до конкурсу цього року майже в чотири рази вищий, ніж спостерігалось за всі попередні роки. Ми вдячні партнерам, які до 2018 року включно працювали разом з нами над популяризацією цього конкурсу.

На даний момент заявки надійшли від 74 команд, тобто ми розраховуємо, що поїздку хоча б однієї команди переможців на повну суму в 166 000 грн. самі учасники індустрії вперше зможуть забезпечити.

Зважаючи на велику кількість заявників та наближення до позначки в 5500 євро, ми звертаємось до ключових гравців та лідерів думки рекламно-комунікаційного ринку, брендів, асоціацій з пропозицією підтримати потенціал молодих українських креаторів цього року, щоби відправити додатково дві команди представляти українські креативні індустрії на міжнародному фестивалі креативності Cannes Lions.

Офіційне представництво Cannes Lions в Україні – ГО “Каннські Леви в Україні” – робить все можливе, щоби залучити додаткове фінансування і надати шанс всім трьом командам переможців локального конкурсу довести свою майстерність і гідно представити Україну на міжнародному фестивалі креативності у Каннах вже цього червня.
Всі небайдужі до розвитку креативних індустрій в Україні, зростання престижу галузі і нашої країни на міжнародному рівні можуть долучитися до формування призового фонду конкурсу Young Lions Competitions Ukraine 2019.
Дедлайн: 26 квітня 2019 року.

Контакти офісу офіційного Представництва Cannes Lions в Україні – ГО “Каннські Леви в Україні” – на сайті creativity.in.ua.


Долучайтесь!
З оптимістичними сподіваннями,
Ірина Кузнєцова, офіційний представник Сannes Lions в Україні