МАМІ + КНЕУ: престижна освіта, крута робота

Весна 2018 обіцяє не тільки сонячну погоду, але й найяскравіші сонячні перспективи студентам КНЕУ.
 
У травні стартує оновлена освітня програма МАМІ "Customer Experience" – 19 лекцій, 7 практичних зайнять. Двадцять один експерт, чиї імена вже стали синонімом професійності, поділяться своїми секретами з майбутніми зірками галузі. До курсу запрошено студентів третього та четвертого курсу, але найголовніша інтрига – найкращим випускникам курсу буде надано право стажуватися в провідних маркетингових агенціях. А це вже не тільки «успіхи в навчанні», але й серйозна перспектива отримати своє місце у доволі конкурентному ринковому середовищі.

Наталія Морозова, голова правління МАМІ, доповнює: «Ринок динамічно розвивається та розширює кадрові позиції, тому агентства зацікавлені в молодих спеціалістах, які прагнуть працювати в нашій сфері. Програма МАМІ дає практичні знання, які допоможуть студентам швидше набути професійних навиків та стати успішними на ринку маркетингових сервісів».

У програмі – «класичні» теми, які складають основи професійної майстерності: що таке маркетинг та маркетингові сервіси, традиційні методи впливу на споживачів та торгові канали, програми лояльності, івент маркетинг, словом, незамінний «золотий багаж» фахівця. А крім того – «секретики»: що відбувається в голові покупця, як знайти баланс між шаленим креативом та вимогами до ефективності, як з віртуального діджиталу «наклікати» реальні результати, як дорости до «зірок» топ-менеджера агенції, і реаліті-майстер-клас – погляд у майбутнє, «Маркетинг – 2050».

Олександр Дима, заступник декана факультету маркетингу в КНЕУ, зауважує: «Програма «Customer Experience» відповідає сучасним тенденціям і дозволяє представити студентам найсучасніші напрацювання в маркетингу перед тим, як вони отримають дипломи і почнуть працювати в провідних українських та міжнародних компаніях. Ми вдячні, що крім нових знань і досвіду, які ми отримуємо від експертів ринку, ми завжди можемо розраховувати на експертизу та рекомендації МАМІ для розвитку маркетингової освіти».

Імена викладачів такі, що треба було б продавати квитки як на конференцію: Аліна Фролова та Ігор Гусаров (RAM Group), Наталія Морозова, Наталія Деянова, Володимир Зборовський, Майя Плющєва, Катерина Ільченко, Марія Шляхова (Havas Group Ukraine), Іветта Делікатна (ECOMM Communication Consulting), Юлія Корняга та Ольга Висоцька (A-Group), Анна Григор'єва (Fiori Company), Наталія Жигалкіна (Prospects Group), Світлана Степаненко та Світлана Гукова (TWIGA Ukraine), Віктор Кисляков (Full Contact), Олександр Микитенко (MEX Advertising), Людмила Титаренко (Scholz&Friends Kyiv), Людмила Хілько (Department Sigma Digital), Юлія Сергійчук та Марина Тєлєга (Promotion technologies). Усі ці експерти, які звичайно не мають зайвої хвилини у щільному щоденному графіку, із задоволенням інвестують декілька дорогоцінних годин, щоб передати власний досвід тим, хто крокуватиме слідом. Тим, хто відкриє нову сторінку у динамічній галузі маркетингових сервісів. 

Детальніше ознайомитись з програмою МАМІ та темами лекцій можна в презентації 



 
***
Міжнародна Асоціація Маркетингових Ініціатив (МАМІ) www.mami.org.ua — офіційна галузева організація ринку маркетингових сервісів, об’єднує біля 50 агентств. Створена 19 травня 2006 року.

Мета Асоціації — сприяти високому розвитку рекламного бізнесу, стимулювати конкуренцію і поліпшити професійний рівень компаній, які використовують маркетингові послуги.

МАМІ здійснює ряд проектів: публікує прогнози розвитку ринку, проводить дослідження, складає рейтинги агентств маркетингових сервісів по креативності та доходам, організовує освітні заходи для початківців і досвідчених фахівців галузі та багато іншого.