Освітній проект МАМІ та КНЕУ – 6-й випуск

4 липня випускні сертифікати курсу Customer Experience отримали 16 студентів факультету маркетингу КНЕУ.
 
Освітня програма Customer Experience, започаткована провідними експертами Асоціації та керівництвом факультету маркетингу КНЕУ, проводилась вже вшосте. Мета проекту – підготовка кадрового резерву для маркетингових та рекламних агенцій, тож курс лекцій та практичних завдань щороку адаптується під актуальні тенденції сучасного бізнесу. Програма Customer Experience 2018 складалась з 16 лекцій, 6 практичних завдань та індивідуального завдання за брифом клієнта, викладачі – 18 експертів, визнаних топ-менеджерів галузі.

«Освітня програма МАМІ - це унікальна можливість для студентів поєднати отримані теоретичні знання з практичними рекомендаціями спеціалістів з різних галузей сучасного маркетингу. В свою чергу фахівці ринку мають чудову змогу почути нове покоління, їх бачення сьогоденності та потенціал. Багато з тих маркетингових ходів та інструментів, які студенти пропонують під час виконання практичних завдань, заслуговують на реалізацію вже сьогодні», - відзначив Віктор Кисляков, New Business Development Full Contact.

Кожний студент програми отримав збалансований та практичний портфель ґрунтовних знань, які не знайдеш в книгах або інтернеті. Наступний крок – пошук джуніор-позиції в агентствах або на стороні клієнта – цілком реальний, адже сертифіковані випускники отримали рекомендації від профі. Катерина Білобловська, керівник відділу маркетингу та реклами Electrolux в Україні та країнах Кавказу, радить: «Спостерігаю, як рік від року зростає креативність та прогресивність студентських проектів, це дуже позитивна динаміка. Сучасний бізнес змінюється дуже стрімко і вимагає вміння моментально адаптуватися, передчувати зміни, випереджувати тенденції. Ця здатність до змін та саморозвитку, жага до свіжих, сміливих ідей – запорука майбутнього успіху».

Керівники агенцій, в котрих кожна хвилина розписана, щиро ділилися секретами професії «з перших рук»: Ігор Гусаров (RAM Group), Наталія Деянова, Володимир Зборовський, Майя Плющєва, Катерина Ільченко, Марія Шляхова (Havas Group Ukraine), Іветта Делікатна (ECOMM Communication Consulting), Юлія Корняга (A-Group), Наталія Жигалкіна (Prospects Group), Світлана Степаненко та Світлана Гукова (TWIGA Ukraine), Віктор Кисляков (Full Contact), Олександр Микитенко (MEX Advertising), Людмила Титаренко (Scholz&Friends Kyiv), Юлія Сергійчук та Марина Тєлєга (Promotion technologies).

Наталія Морозова, голова правління МАМІ вважає: «Інвестиції в майбутніх колег - важлива та почесна справа, адже ці хлопці та дівчата з палаючими очима та живим розумом будуть завтра захищати проекти поруч з метрами ринку».

«Курс КНЕУ та МАМІ – чудова ініціатива і для студентів, і для агенцій. Я отримую задоволення від проекту, який дає можливість не тільки поділитися практичними знаннями, а ще познайомитись з ідеями майбутніх гуру маркетингу. Впевнена, на нас чекає захоплююча перспектива, сплав багаторічної практики експертів та сміливих експериментів новачків», - висловилась Світлана Гукова, Operations Director TWIGA’GO!

Наталія Жигалкіна, Operations Director Prospects Group, додає: «Слухачам дуже пощастило отримати таку концентровану порцію експертних знань за декілька тижнів. Безумовно, хотілося б передати більше досвіду та секретів, але й в такому форматі – це реальна можливість для початківців відчути специфіку різних напрямків маркетингових комунікацій та визначити свій вектор розвитку».

Отже, можливо, через декілька тижнів учасники програми увійдуть в лави наших з вами колег. Ви можете звернутись до нас та запросити до себе підготовлених стажерів, які можуть стати зірками професії. 


***
Міжнародна Асоціація Маркетингових Ініціатив (МАМІ) www.mami.org.ua — офіційна галузева організація ринку маркетингових сервісів, об’єднує біля 50 агентств. Створена 19 травня 2006 року.
Мета Асоціації — сприяти високому розвитку рекламного бізнесу, стимулювати конкуренцію і поліпшити професійний рівень компаній, які використовують маркетингові послуги.
МАМІ здійснює ряд проектів: публікує прогнози розвитку ринку, проводить дослідження, складає рейтинги агентств маркетингових сервісів по креативності та доходам, організовує освітні заходи для початківців і досвідчених фахівців галузі та багато іншого.