1+1 медіа запрошує перевірити свою креативність та взяти участь у проекті «Mind Contest: Люди проти машин»

Чи задумувались ви про те, наскільки скоро машини зможуть замінити людей? Чи матиме штучний інтелект можливість творити настільки ж креативно і неочікувано, як і людський?
 
1+1 media вирішила перевірити це та оголосила про проведення батлу між людьми та машинами – «Mind Contest: Люди проти машин». У цьому унікальному проєкті-експерименті, компанія шукає контентмейкерів, блогерів, режисерів та сценаристів, які створюють круті відеоролики та переконані, що людський мозок креативніший, ніж штучний. Кинути виклик нейромережі та приєднатися до Л-команди можуть усі охочі, яким вже виповнилося 18 років. Подати заявку на участь можна через спеціальну форму на сайті проекту: https://mindcontest.1plus1.ua/
На першому етапі 1+1 media та журі знаходитимуться у пошуку учасників для формування Л-команди. На основі поданих заявок журі відберуть до 12 учасників, які будуть розподілені у другому етапі на декілька суперкоманд.
 
У другому етапі команди людей та нейромережа будуть працювати над реалізацією власної ідеї. Задача кожної команди людей ‒ створити тізер до власно вигаданого серіаліті, який далі буде змагатися з тізерами ідей, згенерованими нейромережею. Для рівних шансів на виграш ‒ кількість ідей від нейромережі буде дорівнювати кількості ідей від команд людей. Під час роботи над ідеями та тізерами учасників Л-команд будуть підтримувати й консультувати ментори проєкту.

Третій і фінальний етап проєкту відбудеться в квітні 2020 року у Києві, де для журі та глядачів батлу будуть презентовані тізери, створені Л-командами та нейромережею, але без зазначення авторства. Журі разом із присутніми гостями фінального заходу шляхом голосування оберуть фаворита і лише після цього дізнаються, хто його творець – людина чи машина. 

Команда переможців проєкту отримає фінансову винагороду у розмірі 100 тисяч гривень. У випадку перемоги нейронної мережі кошти підуть на благодійність.

Офіційні сторінки проєкту в соціальних мережах:
Facebook: https://www.facebook.com/peopleagainstmachines/
Instagram: https://www.instagram.com/people_against_machines/
 
Готовий до бою?