130 РОКІВ З BORJOMI: все тільки починається

Borjomi святкує 130-річчя з моменту, коли у Парку мінеральних вод, сучасний Боржомі-Хараґаулі, розпочав свою роботу перший розливний завод. Сьогодні бренд відомий далеко за межами Грузії, смаком Borjomi насолоджуються більш ніж у 40 країнах світу, та за своїми якостями вода така ж, як і понад сторіччя тому.

«130 років. Саме стільки Borjomi насичує наше життя силою 60-ти вулканічних мінералів та дбає про наше здоров'я. Чимало води спливло за ці роки, але незмінним залишається наше безмежне бажання експериментувати, бути першими, інноваційними та сучасними.

Ми сміливо змінюємо дизайн, ємкість для води та упаковку. Впроваджуємо нові формати й QR-коди на пляшках та банках. Ми закохуємося разом з вами в наш бренд знову і знову на щорічному Borjomi Fest, крокуємо в найкрутіших костюмах центром Києва на Borjomi New Year Parade, насолоджуємося музикою на Leopolis Jazz Fest, драйвимо та літаємо на Atlas Weekend. І це тільки початок, адже попереду — ще безліч ідей та планів для втілення в життя.
Ми слідкуємо за трендами та створюємо їх, слухаємо нашого споживача і дослухаємось до його бажань. Ми змінюємо майже все, окрім найважливішого – унікальної води, що зароджується у глибинах Грузії та ось уже 130 років підкорює весь світ своїм неповторним смаком та безцінними властивостями», – розповідає директор з маркетингу IDSBorjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Бренд не зупиняється і регулярно оновлюється. Нещодавно Borjomi презентував великі формати – 1 л і 1,25 л та додав QR-коди на нові сучасні етикетки для швидкого доступу до інформації про продукт. Крім того,  асортиментний ряд поповнили нові алюмінієві банки об’ємом 0,33 л та 0,15 л для активного дозвілля. А вже в липні на полицях магазинів з’явиться оновлена лінійка в лімітованому дизайні з нагоди 130-річчя бренду.

Borjomiщодня долає кілометри на шляху до земної поверхні та шириться світом, аби мільйони людей змогли насолодитись його унікальним комплексом мінералів вулканічного походження. За ці 130 років змінилося майже все, але тільки не природна сила і бездоганний смак води Borjomi.

Borjomi – це багатовікові традиції, помножені на інновації, це одночасно тренд і вічна класика. Це бренд, який вже 130 років обирають, люблять, цінують. Borjomi – це історія спільних цінностей у різних поколінь. Це легендарна вода, яка не зраджує собі вже понад сторіччя. Далі буде!