2 тисячі історій українців на Міжнародній платформі #МояВійна зібрали понад 2,5 мільйони переглядів

На міжнародній платформі «Моя війна» опубліковано вже понад 2 тисячі історій українців, які зібрали понад 2,5 мільйони переглядів.
 
Нагадаємо, Міжнародну платформу #МояВійна Міністерство культури та інформаційної політики запустили спільно з Асоціацією інноваційної та цифрової освіти та компанією «Totonis». З її допомогою кожен українець, як свідок жорстокої війни російської федерації проти України, може описати свою історію, викласти реальні факти та особисті переживання.
 
«російська пропаганда робить все можливе, щоб приховати військові злочини, які творять російські фашисти проти мирних українців. Ми маємо донести правду про війну в Україні до всього світу», – зазначив Олександр Ткаченко, Міністр культури та інформаційної політики України.
 
Міжнародна платформа #МояВійна– майданчик, який сприяє переконанню міжнародних партнерів більше допомагати нашій країні у військовій та гуманітарній сферах. Адже завершення війни перемогою України – це найважливіша мета не тільки для України, але і для всього цивілізованого світу.
 
«2 тисячі історій, які опублікували українці на цій платформі, вже зібрали понад 2,5 мільйони переглядів. Користувачі активно поширюють історії. Цим самим вони доносять правду про війну до великої аудиторії з різних країн і ця активність буде тільки збільшуватись з часом», – повідомила керівниця проєкту #МояВійна, виконавча директорка Асоціації інноваційної та цифрової освіти Марія Богуслав.