ПРОГРАМА "СПІЛКУВАННЯ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО" ТРИВАЄ: ЧОТИРИ "МОЗКОВІ ШТУРМИ" ВІДБУЛИСЬ


Протягом липня-серпня 2007 року тривають «мозкові штурми» за програмою «Спілкування заради майбутнього», присвяченої 10-річчю компанії «Київстар». У заходах беруть участь відомі та успішні особистості, які досягли певного успіху – кожен у своїй сфері, – тому можуть з повним правом виступати носіями позитивного досвіду та консультантами щодо побудови успішного майбутнього у різноманітних складових життя людини, суспільства, цілого народу, усієї країни. Ми називаємо їх лідерами суспільної думки.

З п’яти запланованих «мозкових штурмів» чотири вже відбулись:
11 липня 2007 р. - «Твоє майбутнє: визначення мети – запорука успіху»
18 липня 2007 р. - «Культура та мистецтво»
 25 липня  2007 р. -  «Здорове суспільство»
1 серпня 2007 р. - «Молодь та розвиток суспільства».

«Мозкові штурми» – це одна з форм генерування нових ідей, пошуку відповідей на складні та неоднозначні питання шляхом обміну думками та поглядами між учасниками обговорення. Така  своєрідна суспільна дискусія надає змогу отримати різні думки та точки зору авторитетних фахівців, які досягли успіху у своїй справі. Працюючи у групах, вони запропонували власне бачення актуальних проблем та їх вирішення у майбутньому. Саме таким чином компанія «Київстар» сподівається надихнути кожного українця замислитися  над своїм майбутнім.

Програма «мозкових штурмів» завершиться 8 серпня обговоренням теми «Стратегія розвитку бізнесу та суспільства». У результаті обговорення лідери суспільної думки разом з представниками ЗМІ та іншими учасниками спробують визначити шляхи розвитку українського бізнесу, його особливості та вплив на формування позитивного майбутнього кожного з нас.

Своєю програмою «Спілкування заради майбутнього» компанія «Київстар» прагне надихнути кожного з нас замислитись про своє майбутнє та допомогти кожному українцю зрозуміти свої справжні цілі і бажання і на основі цього визначити власний шлях до успіху і кращого майбутнього.

Детальнішу інформацію про перебіг «мозкових штурмів» Ви знайдете на сайті www.10kyivstar.net.

За додатковою інформацією звертайтеся
до начальника сектора зі зв’язків зі ЗМІ Віктора Гоцуленка
тел. (067) 220 6734, (044) 232 2132; e-mail: pr@kyivstar.net