19 ВЕРЕСНЯ: ПЕРШИЙ ДОВІДНИК СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНИХ КОМПАНІЙ УКРАЇНИ БУДЕ ПРЕЗЕНТОВАНО У КИЇВІ


Що: 19 вересня 2007 р. презентація першого видання Довідника Соціально Відповідальних Компаній  України відбудеться у Київі у рамках мережі ініціативи Глобального Договору та у партнерстві з Українською Торгово-Промисловою палатою, Європейською Бізнес Асоціацією та Американською Торгівельною Палатою.

Метою презентації є представити перше двомовне видання в Україні, яке містить інформацію про соціально відповідальні компанії, які працюють на місцевому ринку і сприяють розвитку корпоративної соціальної відповідальності в Україні. Презентація також сприятиме просуванню нового обличчя національного бізнесу, який досягає соціальних, екологічних та управлінських цілей. На цій події будуть присутні представники провідних українських компаній, які перечислені у Довіднику, бізнес асоціації та дипломатичний корпус.

Довідник Соціально Відповідальних Компаній об’єднає дані стосовно КСВ компаній в одне джерело інформації. Також довідник має на меті формування нової бізнес спільноти, яка орієнтується у своїй діяльності не лише на отримання прибутку, а й є корисною для суспільства в цілому, як свідчення відповідності міжнародним тенденціям бізнес діяльності. Довідник стане чудовим джерелом інформації для широкої аудиторії, та буде розповсюджуватись як к країні, так і поза її межами.

Хто:
•    Пан Анатолій КІНАХ, Міністр економіки України
•    Пан Михайло Папієв, Міністр праці та соціальної політики України
•    Пан Френсіс О’ДОННЕЛЛ, Координатор системи ООН в Україні
•    Пані Барбара Фелітті, Регіональний директор UCAN
•    Пан Анатолій Тимошенко, Віцп-Президент Української Торгово-Промислової палати
•    Пан Хорхе Жукоськи, Президент Американської Торгівельної Палати
•    Пані Анна Дерев’янко, Виконавчий директор Європейської Бізнес Асоціації


Де/коли: Середа, 19 вересня 2007 року об 11:00 годині в конференц-залі «Париж» готелю Hyatt, вул. Тарасова 5а, Київ.


Представники засобів масової інформації запрошуються до участі: акредитація до 18:00, 18 вересня 2007, пані Олександра Афанасьєва (044) 253 93 63, Aleksandra.Afanasieva@un.org.ua.

******

Презентація Глобального Договору в Україні відбулася у квітні 2006 року за підтримки українських та міжнародних компаній-лідерів та представників Уряду України. Мета ініціативи Глобального договору в Україні – це поширення концепції соціальної відповідальності бізнесу в країні та 10 універсальних принципів, що спрямовані на боротьбу з корупцією, захист навколишнього середовища, дотримання стандартів праці та захист прав людини.