"Львівське" інтригує мешканців рідного міста

Продовж останніх вихідних днів, на пл. Ринок та на вул. Галицькій, мешканців Львова привернули увагу дивні надписи  на бруківці та великі подарункові коробки.

По цілій пішохідній території львів’яни могли побачити дивні гасла – «Місця для знайомств», «Місця для зустрічей», «Місця для розмов», «Місця для народження мрій». Також увагу привертала велика коробка із надписом «Подарунок для міста! Відкрити 16.10.».


Всі ці дивовижні надписи на бруківці пов’язані з тим, що «Львівське» пиво проводить велику акцію по благоустрою нашого рідного Львова. ТМ «Львівське» зробить львів’янам великий і довгоочікуваний подарунок! Що саме буде цим подарунком, стане відомо у день відкриття подарунку! 16 жовтня відбудеться відкриття подарунку!


Львів – це не тільки Оперний театр. Львів в першу чергу – це львів’яни, це місто де гуляють, жартують і, звичайно, попивають пиво…. Львів’яни люблять знайомитися, зустрічатися, спілкуватися, закохуватися… Львів – місто зустрічей! ТМ «Львівське» дарує місця для зустрічей! Проведення акції по благоустрою міста додасть більше можливостей зробити наше місто привабливішим.


«Львівська пивоварня» та ТМ «Львівське» приділяє чималу увагу підтримці соціальних і культурних проектів, активно приймає участь у організації фестивалів та мистецьких акцій. Нещодавно пивоварня від реставрувала найстарішого львівського лева «Лоренцовича», а ТМ «Львівське» подарувала безкоштовний екскурсійний трамвай для мешканців та гостей міста.

 

Источник: promomix