AB InBev Efes Україна обрала нового комунікаційного партнера

З лютого 2021 року пивоварна компанія AB InBev Efes Україна і PR-агентство PointeR починають співпрацю за напрямами PR і SMM. Агентство виконуватиме функції зовнішньої пресслужби компанії, буде здійснювати інформаційну підтримку політики в галузі сталого розвитку, сприяти реалізації іміджевих та КСВ-проєктів, вести сторінки компанії в соцмережах.

«У компанії ми демонструємо лідерство на власному прикладі, об'єднуємо людей, щоб зробити світ кращим і завжди прагнемо більшого, навіть, коли нам подобаються реалізовані проєкти, ми шукаємо, що можна і потрібно поліпшити. Перш ніж обрати нового комунікаційного партнера ми ретельно ознайомилися з досвідом і можливостями агентства. У своїй пропозиції команда PointeR Agency продемонструвала сильну експертизу і креативний потенціал. Для нас не менш важливо, щоб наш партнер поділяв наші принципи і переконання і, звичайно ж, любив пиво так само, як і ми. Впевнені, що разом з новим агентством нас чекає багато цікавих і успішних проєктів», – зазначає Нонна Мартинова, менеджер із зовнішніх комунікацій AB InBev Efes Україна.
PointeR Agency входить до ТОП-10 PR-агентств України і має у портфоліо 100+ клієнтів, серед яких великі міжнародні й українські компанії з різних ринків, включно з FMCG, retail та іншими.

«Дуже важливо, коли збігаються цінності та цілі партнерів. І тут якраз такий випадок, адже нам імпонують ініціативи AB InBev Efes Україна за напрямами відповідального споживання, збереження навколишнього середовища, допомоги медикам у рамках боротьби з COVID. Одним із ключових пунктів у нашій спільній роботі ми бачимо використання ресурсів агентства для масштабування вже запланованих проєктів і реалізації нових в рамках глобальних цілей сталого розвитку», – резюмує Оксана Куліш, СЕО PointeR Agency.


sostav.ua