AGAMA Communications стає хабом для 23 країн. До спільного управління групою приєднався Крістос Папаполізос, President South Eastern Europe, Central Asia and CIS DDB Europe

Головна мета — подальший розвиток комунікаційної групи у відповідності до міжнародних стандартів мережі DDB та укріплення позицій у регіон.

Протягом останніх 29 років Крістос Папаполізос створив понад 40 агенцій у 23 країнах підконтрольного йому регіону Південно-Східної Європи, країн пострадянського простору та Центральної Азії, а також контролював діяльність низки агенцій-партнерів мережі DDB Europe. Продовжуючи виконувати свої обов’язки як President South Eastern Europe, Central Asia and CIS DDB Europe, Папаполізос також візьме на себе подальшу реалізацію інтеграційних процесів AGAMA Communications, що стартували у 2017 році, та розвиток продуктів і сервісів компанії на основі узгодженої стратегії.

«AGAMA вже дотримується високих західних стандартів і етичних правил, які дозволяють вибудовувати сучасну, надійну і ефективну структуру. А головною цінністю  групи є її  інтегровані комунікаційні послуги, що пропонуються клієнтам, — ця конкурентна перевага робить її повноправним кандидатом на лідерство в підконтрольному мені регіоні», — зазначив Крістос Папаполізос, President South Eastern Europe, Central Asia and CIS DDB Europe.

Крістос Папаполізос у комунікаційному бізнесі з 1984 року. З 1989 року він працює з міжнародною мережею DDB.
«Ми дуже цінуємо той факт, що Крістос Папаполізос відтепер наглядатиме за діяльністю AGAMA Communications, привносячи свій досвід та багаторічну експертизу у трансформаційні процеси комунікаційної групи AGAMA. Його лідерські якості, знання, досвід та підготовка прискорять наш перехід до стандартів та етики американської мережі», — прокоментував президент холдингу Atlantic Group Эндрю Бейн.

Atlantic Group. Дії, трансформації, ефективність.