Бокси з Дивастиками у «Сільпо»: збирайте свій еко-зоопарк та грайтеся з дітьми

Мережа супермаркетів «Сільпо» впроваджує екологічні рішення для пакування, випустивши картонні бокси для продуктів з переробленого паперу. За допомогою чарів та батьківських рук бокси перетворюються на веселі 3D-маски. Відтепер, замовляючи доставку, можна отримати її у функціональній коробці, що трансформується в одну з трьох рідкісних тварин для гри – дзьоборіжку, пандозавра чи китобика.

Міфічні тваринки рятують справжню планету. В рамках спільного проекту з гуманістичним рухом UAnimals, мережа супермаркетів «Сільпо» розробила креативні картонні бокси для доставки продуктів. На боковинках кожного з них сховалися деталі трьох звіряток з «Червоної книги неіснуючих тварин» – Дивастиків.

Інтерактивне видання, яке можна придбати на полицях супермаркетів, покликане виховати відповідальне та чуйне ставлення дітей до живої природи. Самі ж бокси дають змогу відмовитися від поліетиленових пакетів, що забруднюють світ, на користь більш екологічної альтернативи. Адже дивастикуваті бокси виготовлені з переробленого паперу. А також ви отримуєте безліч ідей для ігор. Все дуже просто: пакуєте продукти у бокси або замовляєте доставку в них, складаєте тваринок – граєте цілою родиною!

За даними некомерційної організації Green America, використання вторинної сировини для виготовлення паперу економить 100% дерев, 31% енергії, 53% води та дає на 39% менше твердих відходів.

Мережа магазинів «Сільпо» закликає робити свій внесок в збереження екології та обирати екодружнє пакування разом.