Бренд Durex з’явився у кіберспортивних стрімах та відео аналітика

Завдяки роботі інтеграційної команди Durex, SparkFoundryUkraineта департаменту brandedcontentPublicisGroupeUkraineбренд з’явився у відео кіберспортивного аналітика Олександра «PETR1K» Петриката у стрімах Іллі «ALOHADANCETV» Коробкіна й Артура «CARTMANZBS» Хорвале на платформі twitch.tv.
 
Бренд перебуваєу кадрі протягом усього відео, а згадування Durexвідбувається декілька разів. Також бренд згадується під час моментів гри, які стосуються безпеки. 
 
«Ми давно розвиваємо напрямок реклами у кіберспорті. З кожним роком ми розширюємо пул наших можливостей та масштаби креативу. Адже величезна аудиторія кіберспортивних фанів – це пряма й потенційна аудиторія наших клієнтів. Круто, що нам вдалося привести у кіберспортивний світ бренд Durex й почати вибудовувати зв’язок бренду із безпекою на новій території. Ми цілились у ту цільову аудиторію, яка не дивиться ТБ, не читає журнали і використовує adblock, щоб приховати рекламу. Тож обрали формат стріму, перевага якого в тому, що він відбувається у режимі livе, і скіпнути нашу рекламу неможливо. Крім того, ми з’явились у контенті кіберспортивного аналітика, до думки якого прислухаються та довіряють його авторитету», - сказала Анастасія Ливинець, керівниця департаменту branded content Publicis Groupe Ukraine.
 
«Ми переконані у якості нашого продукту, тож сміливо погодились зайти на поки нову для нас територію. Так як Durex – це перш за все захист та безпека, для нас важливо постійно про це нагадувати, особливо молодій аудиторії. Після першого ж відео ми отримали безліч позитивних відгуків від фанів Олександра Петрика, тож задоволені результатами проекту», - додала Ольга Етке, менеджер проекту.
 
Нагадаємо, що агенція Spark Foundry входить у ТОП-3 агенцій в Україні за результатами EFFIE Awards Ukraine 2019. А також є частиною комунікаційної групи Publicis Groupe Ukraine, що стала найбільш ефективною рекламною групою 2019 року.