До Дня закоханих клієнти WOG отримують чеки-”валентинки” та зізнаються в любові своїм авто

Мережа АЗК WOG продовжує традицію зізнаватись у коханні своїм клієнтам до Дня Святого Валентина. З 7 по 14 лютого разом із музичним видавництвом BEST MUSIC компанія даруватиме кожному клієнту “валентинки” — чеки з рядками про кохання з пісень українських виконавців.
 
До колаборації долучилися відомі співаки та співачки: Zlata Ognevich, Павло Зібров, Роман Скорпіон, KOLA, NAVKA та BORA. Рядки з їхніх пісень з’являться на святкових чеках, а також лунатимуть на АЗК.
 
«Підтримувати та популяризувати вітчизняне, зокрема пісню, та започатковувати спільні традиції — ще одна важлива місія для компанії. Уже традиційно, спільно з виконавцями музичного видавництва BEST MUSIС, ми зізнаємося нашим клієнтам у коханні віршованими рядками з сучасних українських пісень про любов. А ще тішимо їх приємними та смачними подарунками, щоб вони відчули, наскільки ми любимо та цінуємо кожного з них. Для нас дарувати емоції та радувати приємними ритуалами - це WOGонь!», — підкреслив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.
 
До Дня закоханих кожен клієнт WOG також зможе взяти участь у конкурсі та виграти 14 горняток кави та 14 круасанів на картку PRIDE.
 
Для участі у конкурсі потрібно:
1. Заправитися або придбати будь-який товар на АЗК WOG з 11 до 14 лютого.
2. Сфотографувати чек із рядками пісень про кохання, прочитати або навіть заспівати  їх на камеру.
3. Викласти фото чи відео у Stories Instagram та відмітити офіційну сторінку@azkWOG.
4. У коментарях під конкурсним постом на сторінці АЗК WOG в Instagram написати «Кохати - WOGОНЬ».
 
Переможців оберуть 15 лютого на сторінці АЗК WOG в Instagram. Минулого року до аналогічної акції долучилася низка клієнтів мережі, зокрема й відомі блогери та артисти. Переможці отримали близько 1500 грн бонусів на картку PRIDE.
 
Це ще не все. Для своїх клієнтів WOG підготував й інші приємні сюрпризи. Так, з 12 до 14 лютого кожен охочий може купити близькій людині смачну каву або запашний чай через застосунок PRIDE і отримати такий самий напій на свій гаманець.
 
Не забуває WOG і про «залізних друзі» своїх клієнтів. Мережа АЗК пропонує кожному охочому поділитися почуттями та зізнатися у коханні своєму автомобілю чи мотоциклу.
 
Зробіть це так, щоб почули всі, — на сторінціАЗК в Instagram. Долучайтесь і ви: шукайте спеціальний пост в Insta та залишайте своє святкове привітання у коментарях. І нехай весь світ довідається, наскільки цінною для вас є ваша улюблена «Ластівка» зі сталевим серцем під капотом чи надшвидкий «Дракон».