Довіра – нова валюта молоді: бійцівський онлайн-турнір для хлопців з вулиць Pit Bull Fight

М’язи важчають, кулаки наливаються, нутро палає вогнем, а з очей сиплються іскри… Чоловіча сила – це нестримна стихія, яка може бути як потужним ресурсом, так і руйнівним механізмом, що не лишає каменя на камені...
Все залежить від установки.

Тихо терпіти і відчувати провину? Поховати це в собі і глушити дворовими «анестетиками»? Посадити себе на ланцюг, поставити запобіжники, повісити табличку «Не влізай – уб’є»?
Ні. Це не працює.

Єдине рішення – дати вихід цій лавині, дозволити бурлити природному гейзеру, адже це – ода молодості, палкості, вірі, бажанням і прагненням!..

Але є одне суттєве «але».

Важливо скерувати енергію в конструктивне русло. Спрямувати до правильної мети. Перетворити на локомотив до великих життєвих звитяг.

Спонтанна та непередбачувана агресія – це шлях в нікуди.

«Великий брат дивиться на тебе»

Коли ти й так на взводі, а соціальні мережі дістають ванільними нереалістичними історіями, телек годує пластиковою рекламою і напарює товар, ти почуваєшся ще більш роздратованим і безсилим. Так, ти любиш певні речі, надаєш перевагу певним маркам, але тобі не потрібна вся ця мішура!
Тобі потрібен соратник і друг.

Ось тут і з’являється PIT BULL™. Щоб нести зважений меседж, збирати навколо себе ком’юніті однодумців, даючи необхідний, сучасний, актуальний, зрозумілий контент. Але…

Із латентним виховним змістом! Ось яким стало ноу-хау енергетичного бренда PIT BULL, такого популярного серед українських підлітків. Все просто: застосовувати свій роками здобутий авторитет потрібно на благо!
Для безлічі молодих людей, загублених та дезорієнтованих, що живуть у холодних міських гетто чи невеличких депресивних СМТ, будні не буяють барвами, а майбутнє не майорить надією. Батьки нічого не розуміють, школа нічого не дає, оточення нічим не сприяє.

Дуже потрібен він: вірний друг, надійний покровитель, старший брат, янгол-охоронець і навіть безкоштовний психолог.

Все це про соціальну місію PIT BULL™.

Не бійка, – Бій!

Коли держава не надто дбає про юне покоління, класичні рекламні трюки морально застаріли, лише нативність стає єдиним ефективним інструментом комунікації з цільовою аудиторією. Тільки поглянь на пошукові запити – і ти все зрозумієш!

Так з'явилася ідея створити перший в Україні бійцівський онлайн-турнір Pit Bull Fight.
Pit Bull Fight – це безпрецедентне українське інтернет-шоу у форматі бійцівського клубу. В основі ідеї – проведення змішаних боїв серед представників різних видів бойових мистецтв: від кікбоксингу та карате до тайського боксу, ушу та рукопашного бою. Характерна риса проєкту – унікальна андерграундна атмосфера, відсутність промоутерів та рейтингів, лише чесна міць бійців, натхненних бажанням довести верховенство свого стилю. Мета – визначити найстійкішого духом та найрозвиненішого тілом «файтера по життю».

Жодних обмежень у стилях, мінімальні правила та контроль з боку тренерів та суддів. Ніхто не переможе «татовими грошима» чи «маминими знайомствами». Кожен сам за себе. Такий, який є. Найкращий.

Тисячі заявок, мільйони переглядів, лайків та шерів свідчать, що це шоу – без перебільшення найнагальніший соціальний запит. Саме це і є тим щирим стимулом, що вже другий рік поспіль змушує нас стрімко розвиватися і вигадувати все нові формати: бої професіоналів, щоб було на кого рівнятися, сутички аматорів та футбольних ультраз, щоб було, з ким себе от ототожнювати.

Щоб було, про що мріяти і ким себе уявляти. Оце життя, оце успіх! І я так зможу..
Pit Bull Fight прагне заохочувати, надихати, показувати приклад. Pit Bull Fight просить боротися, благає не закінчувати, як друг дитинства чи однокласник. Pit Bull Fight спонукає чесно битися.
За честь, за справедливість, за майбутнє.

Питання? – Відповідь!

Нашу країну лихоманить від глобальних викликів. Як зменшити злочинність, як зробити життя безпечнішим, як мотивувати розгублену молодь у цю жорстоку епоху соцмережевої фальші і бетонних джунглів.
Так, Pit Bull Fight – це також інтернет, це також YouTube. За формою. Але за змістом – це чесно, це – по-справжньому.

Шоу вчить, як стати не районним бандитом, а справжнім бійцем. Наочно демонструє, чому варто обрати спорт замість пиятики, ринг замість відділку поліції, відвертих супротивників замість сумнівних друзів.
Це все про правильний вибір. Про Pit Bull Fight.

Ніхто з нас не хоче зустріти в темному провулку варіант №1, але всі хочуть знатися з варіантом №2. А це всього ж лише на всього два різні результати тих самих вхідних даних: енергії, яка стане або деструктивною агресією, або конструктивною мотивацією… Вибір завжди за нами.

Кожен із нас, будучи від природи енергетично зарядженим, має право на свій унікальний шанс: стати справжньою зіркою бійцівського рингу!

Питання, як це зробити? Відповідь: долучатися до культури сили і честі Pit Bull Fight!