Initiative - найефективніше медіаагентство 2020

Агенція отримала найвищу суму балів у національних рейтингах медіа ефективності - 48 балів.
 
Всеукраїнська рекламна коаліція присудила премію “Медіа агентство року”. Ним стало Initiative, очоливши рейтинг еффективності з 48 балами.

Команда отримала золоту нагороду Effie Awards Ukraine в категорії "Медіа інновація", розробивши  унікальний формат для клієнта monobank - ролики-причепи. Так реклама банку ніби чіплялася до попереднього ролику, та чужа реклама теж ставала рекламою monobank.

Також Initiative отримав спеціальний приз від StarLightMedia за даний кейс.
 

 
Я пишаюся командою Initiative. Це був важкий рік, але точно цікавий та продуктивний для нас. Ми любимо те, що робимо. І робимо це якісно з захопленням та гумором.
Щиро радію за успіх та ефективність monobank. Винаходити експериментальні рішення можна тільки з відкритими до цього клієнтами. monobank саме такий клієнт. Він шукає інноваційні, але при цьому ефективні рішення в кожному проекті. - Managing Director Initiative Сергій Костін.
 
Гран-прі отримав monobank в категорії Marketing disruption за “А моно змінити банкінг на рівні країни? Моно”. Цей кейс став втіленням трьохрічної роботи банку, який змінив маркетинговий підхід всього ринку. А Initiative, Banda agency та Promodo розказали про нього всім українцями, збільшивши клієнтську базу монолюбів до 3,1 млн, і щомісяця вона поповнюється ще на 100 тис.
 
* Премію “Медіа агентство року” присуджує Всеукраїнська рекламна коаліція. Її отримує те агентство, яке отримало найбільшу суму балів за результатами Національних рейтингів ефективності (Effie Ukraine).
 
Initiative - глобальне медійне агентство, яке надає послуги по стратегічному плануванню коммунікаціонних кампаній, медіабаінгу, розміщенню в ЗМІ, організації спеціальних нестандартних медіапроектів.  В Україні Initiative заснований у 1999 году та входить в групу RAZOM GROUP.
 
Клиєнти Initiative:  Unilever, Carlsberg group, Turkish airlines, Porsche, Lego, British American tobacco, monobank, Metro, IDS Borjomi Ukraine, тощо.