Як Coca-Cola та MONATIK створили доповнену реальність Нового року

Перед новорічними святами The Coca-Cola Company випустила першу святкову колаборацію бренда Coca-Cola та популярного українського співака MONATIK. У тандемі було створено незвичайний проект – музичне відео в доповненій реальності, яке можна подивитись, використавши новорічну банку Coca-Cola та завантаживши додаток на смартфон.
 
Все почалося з бажання The Coca-Cola Company зробити традиційний Новий рік особливо святковим. У співпраці з рекламною агенцією Saatchi&Saatchi Ukraine (входить до складу комунікаційної групи Publicis Groupe) виникла ідея переосмислити класичний трек «Свято наближається» і зробити для нього спеціальне музичне відео разом із MONATIK у незвичному форматі.
 
Артист змінив класичне звучання пісні та додав стильні танцювальні ритми. Крім того, MONATIK власноруч дописав до треку новий куплет, ще більше розкривши історію свята, що наближається.
 
Saatchi&Saatchi Ukraine створили сценарій музичного відео і вдосконалили його  разом із командою артиста. На знімальному майданчику MONATIK, як завжди, ефектно танцював та прокачував своєю енергетикою всю знімальну групу. На основі цього матеріалу Wizard почав програмування доповненої реальності – такого рівня, якого в Україні ще не робили.
 
Результат можна побачити на святкових банках Coca-Cola. Для цього скануйте код на банці й завантажуйте спеціальний додаток BeSanta. Запускайте його та наводьте камеру на банку. У відео заховано невеличкий секрет для фанатів, спеціально для яких було додано можливість редагувати відеоряд, створюючи власну версію музичного відео.
 
Отже, в тандемі Сoca-Cola x MONATIK було створено музичний розважальний продукт, який робить настрій святковим та надихає рухатись у такт. Що більше, тепер у свята з’явився ще й танцювальний гімн, який можна послухати та завантажити за посиланням