Як Фокстрот та Havas Ukraine змусили стару техніку плакати

Новий рік – час для оновлення. Внутрішнього, зовнішнього і.. технічного. І, якщо з першими двома пунктами доведеться впоратися самостійно, то останній можна довірити лисичці Фоксі. Адже «стара техніка знає, коли у Фокстрот новорічні знижки, – вона вилітає!».
 
З таким гаслом від креативної агенції Havas Ukraine у Фокстрот вийшла нова новорічна кампанія. Адже більше за «Чорну п’ятницю» можна чекати лише новорічного сейлу. А значить нам, покупцям, варто скористатися можливістю й оновити свої гаджети. Тим паче – скористатися шаленими знижками.
 
Захопившись ідеєю оновлення, креативники пропонують користувачам залишити весь непотріб у цьому році і увійти у 2022 рік – з новою технікою, думками та звичками. Й попіклуватися про свій комфорт зокрема.
 
«За попередні два роки українці навчилися адаптуватися, оперативно реагувати на зміни і жити у новій реальності. Але не піклуватися про себе. Наша команда вирішила запропонувати користувачам викреслити з життя все старе й непотрібне, увійшовши у новий рік не лише оновленими внутрішньо, але й технологічно», – розповіли в агенції.
 
Більше того, новорічно-різдвяний період – ще й період масового пошуку подарунків близьким та рідним, а значить – ще один аргумент на користь нового ноуту або мультиварки.
 
«Гумор у рекламі неодноразово доводив на практиці свою ефективність. Ось і наша нова рекламна кампанія не стала винятком. У хвилюючому очікуванні новорічних знижок тостер і пралка виходять з ладу, а холодильник навіть... ну, ви самі побачите», – зазначила Наталія Ситник, CMOФокстрот.
 
У рамках новорічної кампанії Фокстрот команда Havas Ukraine також створила коротку версію ролику та візуальні матеріали різних форматів.