Компанія the LEGO Group запалить Головну Новорічну Онлайн Ялинку Країни

23 листопада бренд LEGO® запустив Онлайн Ялинку, яку кожен українець зможе прикрасити своїм дитячим фото та спогадом про Незабутні Подарунки з дитинства. У рамках кампанії відбудеться розіграш наборів LEGO в Instagram. Окрім цього, своїми постами учасники визначать, скільки подарунків буде передано благодійному фонду «Таблеточки».
 
На лендинговій сторінці кампанії nezabutniypodarunok.com треба буде завантажити своє дитяче фото або світлину свого малюка та поділитися спогадом про Незабутній Подарунок з дитинства. Новорічна підготовка триватиме до 19 грудня. На День Святого Миколая відбудеться урочисте засвічення вогнів-спогадів.
 
Крім загальної онлайн активації, організатори проводять акцію в соцмережах для поціновувачів LEGO всесвіту. Кожен, хто прикрасить Ялинку своїм фото та спогадом, пов’язаним з цією світлиною, зможе взяти участь у розіграші 100 подарунків. Переможці отримають їх напередодні Нового року — в останні дні грудня.
 
Бренд також торкнеться теми благодійності та подарує понад 1000 LEGO наборів підопічним БФ «Таблеточки». Кожен користувач інстаграму, який поширить світлину з Ялинки у своєму профілі та додасть хештег #НезабутнійПодарунок та відмітку бренду, у такий спосіб передасть один набір LEGO діткам, що проходять лікування під опікою фонду.