Креативна індустрія ЄС об’єднується, щоб допомогти українським колегам

AdAid.eu – це платформа, створена у співпраці з різними асоціаціями з країн ЄС для надання українським професіоналам пропозицій роботи від рекламної індустрії ЄС.

Ініціатива розроблена Асоціацією маркетингових комунікацій SAR та підтримана багатьма агентствами як в Польщі, так все більше і більше гравців європейського ринку долучаються, які сьогодні можуть працевлаштувати кілька сотень віддалених і стаціонарних співробітників. Сайт розрахований на людей, які вимушені були залишити країну, і тих, хто не виїхав з країни, чале втратив роботу. Платформа з’єднає шукачів роботи з компаніями, які її пропонують. Також, окрім пошуку пропозицій, ви зможете легко розмістити на сайті своє резюме. Українцям нададуть додаткову підтримку шляхом адаптації та навчання.

Оголошення стосуються роботи в сфері маркетингових комунікацій, як для тих, хто володіє кількома мовами, так і для тих, хто розмовляє лише українською. Всі зможуть шукати роботу у різних напрямах – стратегія, дизайн, медіа, продакшн, електронна комерція, програмування, SEM / SEO, івент, PR та багатьох інших.

Як можна підтримати проект
  • Шукаєте роботу в галузі в Польщі чи іншій європейській країні? Перегляньте доступні вакансії та завантажте своє резюме на www.adaid.eu
  • Ви знаєте людей, які шукають роботу в творчому секторі? Дайте їм посилання на платформу www.adaid.eu
  • Ви роботодавець? Проаналізуйте потреби вашої команди. Якщо у вас є можливість працевлаштування, заповніть форму на www.adaid.eu
  • Ви працюєте в організації, яка об'єднує представників сектору, чи співпрацюєте з рекламно-комунікаційною сферою? Поділіться інформацією про ініціативу AdAid.eu у своїх каналах.

Якщо ви в пошуку роботи, то за будь-якими деталями звертайтесь до ініціаторів – contact@adaid.eu, чи до українських представників –  команди ВРК, pr@vrk.org.ua .

Дякуємо за підтримку: Всеукраїнській рекламній коаліції, Effie Worldwide, Cannes Lions International Festival of Creativity, Związek Firm Public Relations, IAB Polska, IAA Polska Międzynarodowe Stowarzyszenie Reklamy, STGU Stowarzyszenie Twórców Grafiki Użytkowej (STGU), Organizacja Firm Badania Opinii i Rynku, PTBRiO, LSW Leśnodorski Ślusarek i Wspólnicy, Gotoweb – produkcja strony internetowej, home.pl, Meta