Кулінарна підтримка українців: VARUS спільно з Євгеном Клопотенком запускают новий смачний проєкт

Компанія VARUS розширює партнерство з Євгеном Клопотенком, який з минулого року став бренд-амбасадором ТМ Varto - однієї з власних торгових марок мережі.
 
Наразі разом із відомим шеф-кухарем VARUS запускають проєкт “Кулінарна підтримка”. Одна з основних цілей колаборації — допомогти українцям у воєнний час відчути смак життя, навчити їх готувати цікаву та різноманітну їжу із простих і доступних продуктів.
 
“Євген Клопотенко — справжній поборник української кухні в країні та за її межами і постійно демонструє, яким різноманітним може бути кулінарний світ. Позиція Євгена тісно перекликається з ідеологією VARUS — “різномаїжжя щодня”. Ми віримо, що їжа це підтримка, сила і вагома частина життя кожної людини, — розповіла маркетингова директорка VARUS Ольга Рум’янцева. — Маючи з Євгеном спільне бачення та підтримуючи Україну, ми вирішили об’єднатись. Сподіваюсь, що наше партнерство стане натхненням і підтримкою для українців."
 
“Завдяки своєму партнерству з мережею магазинів я маю реальне розуміння щодо того, які продукти є на полицях. І відповідно, можу надавати вам більш об'єктивні рецепти. Разом ми працюємо над проєктом «Кулінарна підтримка». Наш план: зробити так, щоб потрібні продукти ви могли знайти у найближчому магазині. Тому я дивлюся на асортимент магазинів VARUS, а потім ми з вами готуємо просту і круту їжу”, — розповідає Євген Клопотенко.
 
Вже на п’ятницю  08 квітня шеф-кухар анонсував новий рецепт страви із трьох інгредієнтів, де один зі складових — консервований горошок. Час приготування — всього дві хвилини, а рівень задоволення — максимальний, обіцяє Євген.
 
Слідкуйте за рецептами на сторінках Євгена Клопотенко в Instagramта Facebook, та їжте смачно, щоб мати енергію.