MADmap – новий путівник по українським рекламним кампаніям

Всеукраїнська Рекламна Коаліція презентує свій новий довгостроковий проєкт – Marketing Advertising Design map —інструмент для простого та дієвого пошуку партнерів у сфері рекламних комунікацій.
 
Основною метою MADmap є полегшення процесу пошуку партнерів, що відповідали би потребам бізнесу на будь-якому етапі його розвитку, як для фахівців та компаній з невеликим досвідом роботи з рекламними агентствами, так і без досвіду взагалі.
 
Ми точно знаємо, що авторитет рекламного, брендингового, діджитал чи будь-якого іншого комунікаційного агентства вимірюється не деклараціями або саморекламою, а успішно реалізованими роботами, виконаними кейсами, професійність котрих додатково може бути підтвердженою нагородами на престижних фестивалях. Відтепер рекламодавцям не потрібно відводити купу часу на дослідження ринку агентств, шукати їхні кейси на окремих сайтах та намагатися самостійно оцінити, хто краще задовольнить потреби бізнесу. MADmap допоможе знайти надійного партнера: на сайті кожне рекламне агентство доводить свою компетенцію своїми досягненнями — реалізованими роботами за останні три роки та перемогами на рекламних фестивалях/конкурсах.
 
У MADmap використовується підхід, який заснований на 3-х рівнях компетенцій, присутніх в будь-якій комунікаційній кампанії. В залежності від потреб бізнесу, клієнт може обрати стратегію, креатив або реалізацію. Наступний крок — перегляд агентств відповідної компетенції або виконаних робіт в даному напрямку.
 
Завдяки зручним фільтрам та навігації (ВРК дякує за співпрацю студії Vintage Web Production за розробку і створення сайта MADmap) клієнту буде зручно шукати партнерів під свої задачі. На сайті пошук можна здійснити в два способи:
  • за індустріальними категоріями, які до речі відповідають категоріям Effie Awards (FMCG, Non-Alcohol, Alcohol, Automotive, Foodservice, Telecommunication Services, Real Estate, Delivery Post Services, Social&Charity та інші),
  • за видами реалізованих рекламних комунікацій, які вибрані у відповідності номінаціям рекламних конкурсів.
Для гравців рекламного ринку MADmap – це можливість "застовпити" і позначити своє місце на рекламній карті України.
 
Проєкт наразі знаходиться ще на початковому етапі, тому ми закликаємо рекламні агенції разом з ВРК брати учать у створенні та розширенні такого зручного інструменту як MADmap і активно поповнювати його своїми успішними кейсами. Це чудова можливість систематизувати усі свої топові кейси і дозволити майбутнім клієнтам оцінити їх, адже проєкт буде активно популяризуватися серед клієнтів, в тому числі серед всіх членів журі Effie Awards Ukraine та топових українських рекламодавців.
 
ВРК вважає, що MADmap – це win-win платформа, де рекламні агенції отримають змогу повідомити клієнтам про свою кваліфікацію, досягнення та можливості, а рекламодавцям буде легше знаходити партнерів для досягнення рекламних цілей відповідно до суті та масштабів своїх запитів.
 
Наше майбутнє залежить від комунікацій, тож давайте разом створювати зручну та надійну платформу для плідної роботи клієнтів та агентств.  
 
Ознайомитися з сайтом – madmap.com.ua. Зареєструвати кейс за посиланням.