Маніфест гедоніста: як насолоджуватися життям без шкоди для печінки

Агенція PublicisUkraineстворила рекламний ролик для Ессенціалє® форте Н
 


Несправедливість космічного масштабу полягає в тому, що майже всі маленькі радощі, які дають можливість людині насолоджуватися життям, водночас шкодять її здоров’ю. Щось хрустке, соковите, насичене, під розплавленим сиром, дещо міцне, бажано витримане, та блаженне неробство під м’якою ковдрою… Кайф! Але все це не дуже добре впливає на печінку.
 
І що робити? Компенсовувати все броколі, приготованою на парі, негазованою водою та 10 000 кроками на день? Ні! Адже в душі кожний – трішки гедоніст. Тож можна насолоджуватися життям тут і зараз, робити те, що подобається, а про печінку, яка бере на себе всі наслідки, краще дбати за допомогою Ессенціалє® форте Н.
 
«Ми звикли, що здебільшого реклама ліків драматизує проблему і пропонує рішення у вигляді пігулки. Тому до комунікації Ессенціалє® форте Н ми вирішили підійти нестандартно й запропонували команді  «Санофі Україна» показати, чим людина може продовжувати насолоджуватись, якщо дбатиме про свою печінку. Погодьтеся, жити набагато цікавіше, якщо ви здорові й при цьому можете не перейматися, дозволяючи собі деякі слабкості», – прокоментував ідею рекламного ролика креативний директор Publicis Ukraine Руслан Паламарчук.
 
«Коли ми обмірковували нову кампанію, перед нами стояло завдання м’яко нагадати людям, що печінка може потерпіти, але до певного часу. При цьому ми намагалися не тільки наповнити емоціями досить прозаїчну і, відверто кажучи, не дуже просту тему, а й вийти за межі стандартної фармацевтичної реклами». - коментує Андрій Міщук, категорійний менеджер «Санофі Україна».
 
Відеоролик можна подивитись за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=ZfvbUivGt6M.
 
Команда Sanofi Ukraine:
Андрій Міщук – Category Manager
Анастасія Кругликова – Brand Manager
Наталя Кравченко – Marketing manager
 
Команда Publicis Ukraine:
Руслан Паламарчук – Creative Director
Роман Поліщук – Art Director
Денис Урусов – Senior Copywriter
Володимир Литвинов – Copywriter
Іванна Скульська-Лов – Managing Director
Марта Калинець – Account Director
Олександра Дмитрієва – Account Manager
 
Production: BelkaStrelka
Post Production: Coffeepost
Sound: Propeller