Morshynska plus Pine Water - синергія природності та інновацій

Всім відомо, що для підтримки гідробалансу важливо вживати достатню кількість природної води. Проте, іноді хочеться спробувати щось нове.

«Моршинська» вкотре вийшла за рамки звичних стереотипів та змінила уявлення про пиття води, зробивши зі звичайної води прокачану! Адже Morshynska plus Pine Water - не просто нова категорія води. Це нова філософія гідратації.
 
Здоровий спосіб життя та споживання - це світовий тренд. Кожному з нас дійсно важливо, що ми п'ємо. Світ виступає за природність і якість.
Завдяки Morshynska plus Pine Water, споживач зможе підтримувати гідробланс за допомогою мінеральної води гідробаланс за допомогою природної мінеральної води, підсиленої потужним природним антиоксидантом – натуральним екстрактом соснової хвої. Окрім того, продукт не містить штучних барвників, консервантів і ароматизаторів.
 
«У світі зростає інтерес до категорії корисних продуктів. Сучасний споживач віддає перевагу тим, які містять натуральні компоненти, вітаміни, протеїни тощо. Щоб задовольнити усі смаки українців, «Моршинська» випустила Morshynska plus Pine water – воду з природними антиоксидантами та натуральними соками ягід і фруктів, яка підтримує гідробаланс, тонізує та освіжає», - прокоментувала Наталія Ревіка, директор з маркетингу IDS Borjomi Ukraine.
 
Новинка Morshynska plus Pine Water в зручній алюмінієвій банці об'ємом 0,33 л має 3 різні смаки: м'ята, лимон-лимонник і чорниця-ожина.
 
Шукайте на полицях магазинів вже цієї весни та обирайте свій улюблений смак!