Надію Андріанову призначено на посаду СОО AGAMA Communications

На посаду COO Групи інтегрованих комунікаційних рішень AGAMA Communications призначено Надію Андріанову.
Том Годдард, Голова Правління ходингу Atlantic Group, до складу якого входить AGAMA, зазначив: «Майже 9 місяців ми шукали правильную людину, і, серед більше ніж 150 кандидтів, нарешті, її знайшли. Надія має великий досвід у роботі з людьми і добре розуміє новітні технологічні тренди».
 
Надія відома рекламному ринку, насамперед, своєю діяльністю в рекламному агентстві Мaxima Ukraine, де була одним із засновників і партнерів. Її агентство уже за перший рік існування стало одним із провідних гравців креативного і медійного ринків, володарем чисельних нагород і призів. Своєю сильною стороною Надія вважає вміння і бажання працювати з людьми, створювати ефективні команди і процеси, допомагати людям і компаніям зростати. 
 
«АGAMA має компетенцію в креативному, медійному, PR і маркетинговому сервісах. Це унікальна крос-категорійна експертиза. Мене запросили для того, щоб найкращим чином використати цю перевагу, і зробити необхідні кроки для того, щоб набути нової цікавої і конкурентної якості. Я з радістю і хвилюванням розпочинаю цей шлях і сподіваюсь на підтримку команди».
 
sostav.ua