New Strategies Group взялося за просування «Імундіале™» у діджитал

Комунікаційне діджитал-агентство New Strategies Group розпочало співпрацю з ТОВ «Фарм-Рост Інвестмент», українською фармацевтичною компанією, розробником і виробником оригінальних екологічних і доступних лікарських засобів. 

В межах партнерства ми будемо відповідати за оновлення позиціонування продукту «Імундіале» і його комплексне просування у діджитал: від розробки лендінгу та ведення сторінок у соціальних мережах до роботи з блогерами і контекстною рекламою. Таким чином ми плануємо досягти основних цілей та завдань, що поставила перед нами команда «Фарм-Рост Інвестмент». А саме – донести знання про позитивний вплив препарату на організм людини, побудувати канали продажів та сформувати лояльну аудиторію торгової марки, – коментує Володимир Чернер, СЕO New Strategies Group.

Нас приємно вразили стратегічний підхід та ідеї щодо просування препарату «Імундіале». На бренд чекають оновлення візуального стилю, зміни у тон оф войс і подачі постів у Facebook, Instagram та в Інтернеті в цілому. Це неодмінно приверне увагу основної цільової аудиторії і зробить продукт помітним серед конкурентів. Ми з нетерпінням чекаємо на старт кампанії та перші результати, – коментує А. Вовкодав, директор ТОВ «Фарм-Рост Інвестмент».