Нова креативна директорка у MullenLowe Adventa

Зустрічайте яскраву нову зірку у команді MullenLowe Adventa. Світлана Цвєлєньєва – креативна директорка із майже 20-річним досвідом у комунікаціях.

Свою кар’єру вона почала в якості копірайтерки десь наприкінці дев’яностих, і з того часу так і не припиняла писати, незважаючи на певні зміни у “джоб дескріпшенах”. Світлана – авторка безлічі оповідань та сценаріїв для телебачення, кіно та навіть дитячих мультфільмів. Також вона має величезний досвід з брендингу, креативних та інтегрованих комунікаційних кампаній.

Попередня посада Світлани, яку вона обіймала з 2015 року  – креативна директорка TBWA Ukraine. Саме тут Світлана отримала досвід співпраці з такими потужними  міжнародними брендами, як McDonald's, AB InBev, ProPHARMA та Nissan, а також – із низкою відомих українських брендів. У творчому портфелі Світлани – десятки виграних тендерів та реалізованих кампаній для таких зіркових клієнтів, як Eastern Beverages (Arctica), AB InBev (Chernigivske), МХП (Бащинський), Abbott (Orvi Activ), Terra Food (Premialle, SyrStick, Ferma), Mattel (ToyDiCo) та Le Silpo.

Світлана впевнена: незважаючи на те, що сучасний цифровий світ радикально змінює комунікації та рекламу, цінність геніальних ідей та яскравих концепцій залишається незмінною, і саме вони вражають її найбільше.
MullenLowe Adventa радо вітає Світлану Цвєлєньєву у своїй команді! «Професіоналізм та впевненість, емпатія та турбота – це саме ті якості, яких потребує наша агенція. Світлана з'явилась у нас зі щирою посмішкою на обличчі. Ми шалено раді, любимо, йдемо далі разом!» - коментує Світлана Шинкаренко, директорка агенції.
Бажаємо успіхів Світлані!

sostav.ua