Новорічний онлайн “ПАРАД БАЖАНЬ” BORJOMI: ЯК ЦЕ БУЛО

Спойлер: це був неймовірний, насправді святковий й дуже щирий парад  втілених мрій, справджених бажань та крутих подарунків на честь 130-річчя бренду BORJOMI

Останні 130 років BORJOMI не спиняється ні на секунду, створює крутий продукт, драйвові івенти та втілює у життя інноваційні ідеї, незважаючи ні на що. Тож, як ви можете здогадатись, незмога провести традиційний костюмований офлайн-івент BORJOMI NEW YEAR PARADE не перешкодила команді бренду. В новорічні канікули на Україну чекала справжня святкова казка, щоправда, на соціальній дистанції.

Парад бажань BORJOMI – це онлайн-івент, який об’єднав нас всіх у прагненні зробити близьким подарунок та здійснити, можливо, невелику, але світлу мрію коханих. Серед десятків тисяч ваших відвертих листів, зворушливих сторіз та щирих слів, команда BORJOMI рандомно обрала 130 переможців та втілила їх побажання в життя. Кожен подарунок – доказ, що кохання немає меж. Кожна реалізована мрія – можливість зробити ще одну людину щасливішою. Кожна посмішка близьких – найкраща нагорода для команди BORJOMI, адже все недарма!

“Весь рік ми з командою BORJOMI працюємо, аби дивувати вас крутими кампаніями й сучасним дизайном, генерувати унікальні кейси та сміливі інфоприводи. Та напередодні 2021 перед нами стояло завдання із зірочкою – створити справжню новорічну ідилію, разом з вами відсвяткувати 130-річчя бренду BORJOMI та, звісно, убезпечити всіх нас. Тож ми перевтілились в могутніх чарівників, прекрасних фей та чудернацьких ельфів й створили онлайн-проєкт, яким я пишаюсь.

Завдяки Параду бажань BORJOMI ми змогли ощасливити безліч людей по всій країні! Разом з вами ми подарували омріяну сукню для коханої дружини, такий бажаний родинний відпочинок у Карпатах та зварювальний апарат для зятя. Ідеально, правда ж? В колаборації з Лесею Патокою ми створили нашим друзям-блогерам 11 унікальних масок ручної роботи. Кожен аксесуар – дитяча мрія, герой, яким уявляв себе кожен з них. Та головне – ми подарували справжню магію новорічних свят прямо через екран девайсу. Зрештою, це і є найкращий подарунок для команди BORJOMI”, – розповідає директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Але на цьому подарунки не закінчуються, адже бренд підготував для вас ще один – відео про Парад бажань BORJOMI. Тисніть плей, аби відчути святковий вайб. А попереду – у нас ще безліч проєктів та здійснених бажань, адже це лише початок.