Оголошений набір до журі Euro Effie Awards 2018

Оргкомітет Euro Effie Awards 2018 приступив до формування журі. Українські представники теж мають шанс взяти участь у відборі.
Члени журі Effie Awards Ukraine можуть взяти участь у відборі європейського конкурсу. Основні вимоги до кандидатів – наявність нагород Effie Awards і досвід суддівства. В команду журі можуть увійти представники, які працюють як в агентствах, так і компаніях-рекламодавців.

Традиційно, суддівство проходитиме у два тури. Для кожного туру формуються різні склади журі.
 
Журі першого туру складається з маркетинг/бренд менеджерів, екаунт менеджерів, стратегів та аналітиків. Перший тур пройде в онлайн-форматі, у кожного члена журі буде від 15 до 20 кейсів, які він оцінить протягом двох тижнів (4 червня — 15 червня).
 
Другий тур суддівства пройде в Брюсселі, 28 червня. До журі другого туру входять маркетинг директори та керівники комунікаційних агентств.
 
Зверніть увагу, що оргкомітет Euro Effie Awards залишає за собою право визначити фінальний лонгліст членів журі, тому «запропоновані кандидати» — це ще не 100% гарантія на участь в журі Euro Effie Awards 2018.
 
Варто наголосити, що для участі в другому турі Euro Effie члени журі самі покривають собі витрати на проїзд та проживання.
 
Надсилати пропозиції по кандидатам разом із деталями (назва агентства / компанії, позиція, електронна адреса) необхідно на адресу pr@vrk.org.ua до 14 лютого 2018 (включно).
 
З детальною інформацією суддівства можна ознайомитися за посиланням.
 
В цьому році Euro Effie Awards пройде вже в 22 раз. Щорічно конкурс визначає золотий стандарт ефективності в галузі маркетингових комунікацій на європейському ринку.
 
sostav.ua