Оновлений стиль Somersby: вир оптимізму та смаків

2019 року один з провідних світових брендів сидру і сидр №1 в Україні – Somersby – змінює свій дизайн на всіх ринках. Він стає більш сучасним, підхоплюючи тренди покоління вільнодумців. Оновлена айдентика будується на платформі "Refreshingly Optimistic (освіжаюче-оптимістичний)", що відображає безтурботний, всеохоплюючий і яскравий дух бренду Somersby.

Вільна та привітна атмосфера бренду Somersby в новому позиціонуванні відповідає потребі споживачів у безтурботному відпочинку. Моменту, в якому можна розслабитися з друзями, відкритися і насолодитися відчуттям легкості. У світі, який сприймає себе більш серйозно, ніж будь-коли, Somersby заохочує людей бути самими собою і насолоджуватися безтурботним духом спільності.

Свіже позиціонування відходить від ідеї казкового світу лорда Сомерсбі на користь реального сьогодення. Воно може бути сповненим труднощів, але нова айдентика бренду заохочує дивитися на все крізь призму оптимізму. 
Візуально Somersby стає динамічним і відмінним у світі брендів, переповненому деревами та яблуками. Ґрунтуючись на ідеї «живого дерева» як символу бренду, Somersby проходить повне оновлення. Незважаючи на незмінно стабільний стовбур яблуні, його крона гнучка та «вирує» смаками. А нова кольорова гамма допоможе легко знайти ваш улюблений смак серед лінійки Somersby. Оновлена айдентика – це сміливий крок для Somersby, що торкнеться як візуальної, так і комунікаційної складової бренду.

Ласкаво просимо до оновленого освіжаючого світу Somersby!