PEPSICO UKRAINE ТА SERVICEPLAN UKRAINE ЗАРЯДЖАЮТЬ СВЯТКОВИМ НАСТРОЄМ

Бренд Sandora продовжує розвивати  платформу «заряджені сонцем» і дарувати сонячний настрій: 1 листопада стартувало новорічне промо. В рекламному ролику, випущеному на підтримку акції, бренд закликає кинути виклик рутині: замість того, щоб просто очікувати на новорічне диво, заряджатися святковим настроєм та самим дарувати диво оточуючим! 

Оксана Кочеркевич, керівник департаменту категорії соки компанії PepsiCo Ukraine: «Заряд позитиву, впевненість, що все буде добре, – це те, що необхідно завжди й кожному. Ми бачимо місію бренду в тому, щоб заряджати енергією і оптимізмом, надихати, дарувати позитивні емоції».
 
Аліна Петрожець, керівник групи з маркетингу: «Цьогорічне рекламне відео розкриває секрет новорічного дива. Світло – в тобі! Ось і вся магія! Невеличкий жест добра до оточуючих – що може бути простіше й чарівніше? А святкова акція від бренду Sandora дозволить здійснити і власні бажання, і бажання близьких».
Ігор Клименко, креативний директор Serviceplan Ukraine:
«Для українців зима – це щось таке, що треба перечекати. А в умовах локдауну це ще важче. І щоб передати правильну, позитивну емоцію, для зйомок ми покликали режисера Грега Франсуа, для якого зима – це щось надзвичайне. (Він живе у Кейптауні, його діти ніколи не бачили справжнього снігу). Грег дуже надихнувся новорічною історією від бренду Sandora і зумів створити оптимістичне святкове відео – як нам і хотілося!»
 
Пийте соки Sandora, беріть участь в акції та святкуйте яскраво!