Пити до 18-ти – це крінж, а вміти казати «НІ» - це круто!»

Зіркові батьки та діти долучилися до Міжнародного Дня Відповідального споживання пива.
 
GBRD (Global Beer Responsibility Day) або Всесвітній день відповідального споживання пива – наймасштабніша ініціатива в історії пивоварної галузі, започаткована пивоварними компаніями світу. Carlsberg Ukraine та AB InBev Efes Ukraine підтримують її шостий рік поспіль та звертають увагу українських продавців та споживачів на те, наскільки важливим є відповідальне споживання пива та заборона на продаж алкоголю неповнолітнім в Україні.
В рамках GBRD 2021 креативна агенція MAKE SENSE спільно з українськими пивоварними компаніями AB InBev Efes Ukraine та Carlsberg Ukraine вирішили популяризувати вміння казати «НІ» алкоголю до повноліття долучивши до теми відповідального споживання українських зірок та їх дітей.

У спеціальному випуску ЗЕ ІНТЕРВ’ЮЕР Сергій Бабкін, Олександр Пікалов, Дмитро Борисов та їх сини діляться з Анатолієм Анатолічем власними думками щодо безвідповідального продажу і споживання алкоголю неповнолітніми, розповідають про особливості родинних взаємовідносин та дають поради, як не зпасувати перед труднощами, мати сміливість бути собою та навчитися говорити «НІ» спиртному до 18-ти.
 
«Ми живемо у світі нових орієнтирів, можливостей та відносин. Навколо панує вседозволеність, тому зараз як ніколи важливо встановлювати особисті кордони і вміти казати «НІ». Це стосується не лише цього проєкту, а й нашого життя в цілому.
GBRD 2021 – це заклик до впевненого «НІ» вживанню алкоголю до повноліття.»
Кирило Терещенко, директор агенції MAKE SENSE.

Особисті зіркові історії про цінність родинного спілкування та важливість слова «НІ» у темі споживання алкоголю неповнолітніми дивіться у повному інтерв’ю на YouTube-каналі «ЗЕ ІНТЕРВ’ЮЕР».
Перейти до перегляду (додати посилання).

Креативне агентство MAKE SENSE:
CEO - Кирило Терещенко
Креативний директор - Ніна Бородастова
Креативний копірайтер - Мая Цим
Client serviсe директор - Ярослава Федченко
Аккаунт менеджер - Ірина Бердник

AB InBev Efes Ukraine:
Менеджер з зовнішніх коммунікацій - Нонна Мартинова
Менеджер з корпоративно соціальної відповідальності - Анна Бедіна

Carlsberg Ukraine:
Старша директорка по роботі з органами державної влади та з корпоративних питань - Юлія Стельмах
Провідна фахівчиня з корпоративної соціальної відповідальності та регуляторних питань - Ірина Костюк