Подвійна гарантія свіжості: як мережа NOVUS проходила Санта-Контроль у новорічній кампанії від Lions

Свіжість та якість продуктів вже давно стали незмінним принципом мережі супермаркетів NOVUS. Напередодні різдвяних свят за його дотриманням стежить не абихто, а сам Санта. Разом з креативною агенцією Lions у складі омніканальної маркетингової групи Twiga Ukraine мережа NOVUS розробила новорічне промо, доставивши гостя з Лапландії прямісінько до українського супермаркету.
 
В грудні у сфері ритейлу починається справжня спека. Конкуренція зростає: у боротьбу за клієнтів вступають і невеличкі магазини, і гіпермаркети, приваблюючи споживачів різноманітними акціями та знижками. А свіжі промо з'являються в ефірі ледь не щодня. Щоб виділитись на тлі загальної метушні, креативна команда Lions не стала розповідати про знижки на ікру чи шампанське в рекламному ролику. А нагадала про найголовніше — якість і смак продуктів, які опиняться на святковому столі, коли збереться вся сім'я.


 
«Уявіть Північний полюс. Фабрика з виробництва іграшок працює над подарунками, які отримають діти, коли Санта спуститься димарем. Непросто святковим ельфам: кожен подарунок має бути досконалим. Немов під лінійку, він ідеально загорнутий у яскравий папір. Санта особисто стежить за якістю, щоб кожна дитина тішилась сюрпризу, який знайде вранці під ялинкою. У NOVUS відбувається те саме. Наш Санта, немов ревізор, стежить за тим, щоб все було ідеально — соковито, святково, смачно. І тоді радітимуть не лише діти, а й дорослі», — розповідає креативний директор Lions Владислав Войцеховскі.
 
У супермаркеті Санта з’явився під прикриттям, відмовившись від незмінних атрибутів на кшталт сивої бороди та червоного ковпака. Сховавши свій костюм під білою курткою, він в образі звичайного покупця проїхався супермаркетом на гіроборді й особисто перевірив готовність усіх відділів NOVUS до Нового року.
 
«До свят ми підготували понад тисячу новорічних пропозицій, особливе меню кулінарії та спеціальні ціни. На полицях можна знайти безліч новинок, які обов’язково потраплять до кошиків. Та те, чому ми ніколи не зраджуємо — це якість, у якій переконався Санта та яку обирають наші споживачі. Ми з впевненістю та гордістю можемо сказати: Санта-контроль пройдено!», — підкреслює директорка департаменту управління брендами та комунікаціями мережі NOVUS Ольга Новіченко.
 
Казкового персонажа, вік якого давно перейшов за позначку в тисячу років, у герої рекламного ролика можна роздивитись не одразу. Та в такому образі він з'явився не випадково.
 
«Наш Санта — стильний, енергійний та вимогливий до якості. Він практично став представником нашої цільової аудиторії. Саме такими ми бачимо споживачів, які щоразу повертаються до мережі NOVUS. Вони знають, що тут на них чекає найсвіжіша випічка, найсмачніші десерти та найякісніші продукти, які зроблять стіл святковим навіть у звичайнісінький день. Похід до NOVUS — це вже маленьке диво, адже його працівники намагаються дарувати відчуття свята щодня», — пояснює директорка агенції Lions Анна Рибалка.
 
Над проєктом працювали команди групи Twiga Ukraine. Креативна агенція Lions розробила та реалізувала стратегію, а зйомкою та монтажем ролика займалось відеоагентство Lovivideo. Новорічна кампанія стартувала 1 грудня та охопила радіоефіри, зовнішню та діджитал-рекламу.