Pointer Agency та Sales’Up представлять на Future Lab автоматизацію промо-кампаній

PR-компанія Pointer Agency та розробник програмного забезпечення Sales’Up виводять на ринок FMCG послугу з автоматизації промо-кампаній.

Новий підхід до проведення промо-акцій дозволить не лише спростити процесинг проектів, але й впровадити безпрецедентну прозорість усіх етапів будь-якої акції.

«Наша послуга – це абсолютно нова система менеджменту таких складних кампаній як національне промо та розіграші, якої на поточний момент не існує на ринку. Це інструмент, який дозволяє клієнтові збирати глибоку аналітику про споживачів, чітко фіксувати затратну частину проекту, відстежувати весь хід кампанії в реальному часі та, за необхідності, оперативно коригувати її хід для збільшення ефективності проекту», – відзначає директор агентства PointeR Agency Олеся Стойко.

«Система комплексно покриває задачі відділу трейд-маркетингу. У першу чергу – це агрегація даних та управління базою клієнтів і кінцевих споживачів, планування і контроль бюджетів, ведення контрактних умов клієнтів B2B. Окремо слід відзначити функціонал для візуалізації промо-активностей у вигляді трейд-маркетингового календаря, а також інструментарій для управління життєвим циклом кампаній та промо-акцій», – підкреслив Олександр Андронік, управляючий партнер компанії Sales’Up.

Детальніше з пропозицією компаній для автоматизації промо-кампаній можна буде ознайомитись 4 вересня на конференції Future Lab, яку організовує комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine.