Позмагайся за €5,500 для поїздки на Cannes Lions!

У квітні 2019 року Офіційне Представництво Cannes Lions в Україні проведе Конкурс молодих креаторів. Це локальне змагання, під час якого здійснюється відбір на Young Lions Competitions – найпрестижніший конкурс молодих креаторів у світі. Щорічний конкурс проводиться в рамках Cannes Lions International Festival of Creativity у Франції. У YLC беруть участь молоді креатори з 68 країн, які пройшли попередній локальний відбір.

Український відбірковий локальний конкурс в 2019 році пройде у трьох категоріях: Design, Print, Film. Формат – традиційний для Cannes Lions: команди учасників мають виконати завдання за брифом і створити відповідну роботу за  24 години (за 48 годин для категорії Film).

Вперше під час локального конкурсу передбачено призовий фонд в розмірі €5,500* для здійснення поїздки в Канни на 66-й Міжнародний фестиваль креативності Cannes Lions в червні 2019 року та участь у YLC.  Призовий фонд формується із внесків учасників конкурсу. Вартість участі в українському відбірковому конкурсі цього року – €160 з команди з  2 (двох) осіб (до відома: акредитація команди на участь у Young Lions Competitions в Каннах - €3 420). Саме тому шанс для поїздки на Фестиваль влітку 2019 року тепер є майже у кожного!
*€5,500 - грошовий еквівалент, який надається послугами з трансферу від одного з міст України до Канн і назад, проживання та оплати вартості акредитації на участь у фестивалі Cannes Lions впродовж 6 днів.
Кращу команду визначить журі конкурсу, до складу якого входять українські  та міжнародні експерти, серед яких – неодноразові переможці міжнародних фестивалів, таких як RedDot, D&AD і, звичайно, Cannes Lions. Повний склад журі буде зазначено найближчим часом на сайті creativity.in.ua/ylc. 
“Як би сміливо це не звучало, але якщо креатор хоче присвятити свій професійний шлях креативним індустріям, то рано чи пізно він має відчути і пропустити через себе атмосферу, якою проникнутий фестиваль в Каннах. Саме там змінюється потік свідомості, генеруються найнеочікуваніші ідеї. Під час фестивалю змінюється навіть усталені погляди на креативну галузь. І чим раніше відбудуться ці зміни, тим більше перспектив відкриється для молодого фахівця. Тож взяти участь у Young Lions Competitions – це кинути виклик собі і подивитися на креативний світ з нової, небаченої раніше сторони. Наприклад, з набережної Круазетт ;)”, – Костянтин Кузнєцов, офіційний представник міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions в Україні.
 
Таймінг YLC:
Конкурс проходить в онлайн-форматі 19-20 квітня (19-21 квітня для категорії FILM).
У період 21-24 квітня відбудеться оцінювання робіт журі .
25 квітня будуть оприлюднені результати конкурсу.
 
У конкурсі можуть взяти участь команди із двох осіб, серед яких фрілансери або працівники рекламних та digital-агенцій, продакшн-студій, спеціалісти сегменту маркетингових комунікацій віком до 30 років.
Ознайомитися із критеріями участі та подати заявку можна на сайті: creativity.in.ua/ylc
 
У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся до робочої групи конкурсу ylc@reklamaster.com чи за номером +380 44 221 6131 (опція 3).