Publicis Groupe запустила в Україні ексклюзивне аудиторне дослідження PACE panel

Зараз на українському ринку користуються кількома індустріальними дослідженнями для вивчення поведінки споживачів. Однак, цієї інформації не завжди достатньо для виявлення найтонших відмінностей між цільовими аудиторіями та формування їх детального портрету для вирішення задач клієнтів. Допомагають власні клієнтські дослідження, але такі можливості є не у всіх клієнтів.  Щоб покращити стратегічні можливості групи та кожної із агенцій зокрема,  Publicis Groupe Ukraine інвестували в ексклюзивне онлайн-дослідження, PACE panel у кооперації з GlobalWebIndex*.
 
«Дані PACE panel – це високоякісне пальне для стратегів усіх агенцій групи, оскільки воно дозволяє більш детально зрозуміти аудиторію, знайти нові інсайти і визначити, які канали комунікації найкраще використовувати в залежності від цілей бренду. Наша група використовує PACE panel на багатьох ринках по всьому світу, що відкриває можливості для додаткового порівняльного аналізу та впровадження найбільш сучасних стандартів у плануванні». – зазначив Олексій Осадчий, Chief Strategy Officer Publicis Groupe Ukraine. 
 
«Нове дослідження відкриває для наших клієнтів доступ до даних, яких на українському ринку раніше не було. PACE panel допомагає не лише оцінювати медіаспоживання, а й аналізувати повний цикл шляху покупця, та пропонувати для кожного етапу найбільш афінітивні інструменти. Ми також можемо оцінювати поведінку споживачів із високим рівнем доходу (місячний дохід на члена родини становить 15 000 грн. і більше) та аналізувати різницю у поводженні користувачів соцмереж. Скажімо, ми вже перевірили, що при більш-менш однаковій конверсії у лайки користувач Facebook на 75% вірогідніше залишить коментар, ніж користувач Instagram». – прокоментувала Дар’я Маліхатко, Data Sciences Director Pubicis Groupe Ukraine.
 
На даному етапі панель налічує 1 500 респондентів, що репрезентують онлайн-населення України (без Криму та Донецької і Луганської областей).
 
*GlobalWebIndex – це дослідницька компанія, заснована у 2009 році. Вона забезпечує своїх клієнтів даними щодо профайлів споживачів по усьому світові.