Рейтинг Діджитал агентств 2020 стартував

IAB і ВРК, а в цьому році за участю DDC (Digital Developers Committee) вже вдруге проводять Всеукраїнський рейтинг Діджитал агентств.

У порівнянні з минулим роком організатори внесли ряд змін в методологію:
• Додана окрема категорія Діджитал розробників – компаній, які займаються розробкою сайтів, додатків, e-commerce і спецпроектів, чат-ботів
• Додана категорія Influencer-маркетинг
• Оновлені чинники і їх вага

Основна мета рейтингу – це спростити клієнтам вибір партнера в тій чи іншій послузі, показавши як агентства співвідносяться між собою, розташовуючись в рейтингу, яким досвідом, штатом і ресурсами володіють. Дати можливість кожному клієнту вибрати найбільш відповідний для себе формат співпраці - адже, насправді, не всі хочуть працювати з гігантами, віддаючи переваги невеликим, але ефективним командам.

Саме це і покликаний показати рейтинг, зробивши ринок більш прозорим і структурованим.

Нова категорія Діджитал розробників, критерії оцінки якої розроблялися спільно IAB і DDC – це не просто оцінка якості та краси розроблених сайтів. А стійкість компанії розробника на ринку, наявність штатних співробітників і релевантного досвіду, підкріпленого відгуками клієнтів. Це перший крок не тільки до розвитку цього сегмента ринку в цілому, а й до розвитку окремих агентств, яким давно пора вийти в публічну площину.

Всі деталі та реєстрація у рейтингу за посиланням: http://bit.ly/2YYRztH

Заявки на участь приймаються до 15 лютого, а подавати документи можна буде до 5 березня.

sostav.ua