Robert Doms презентує новинку – Robert Doms Golden Ale

Цієї весни лінійка ТМ «Львівське RobertDoms» поповниться новинкою - сортом RobertDomsGoldenAle. Це пиво насиченого золотавого кольору, що має м’який збалансований смак із фруктово-пряним післясмаком і солодкуватим відтінком та виражений хмельовий аромат.
 
Елі – це стиль пивних сортів, які виготовляють за технологією верхового бродіння з використанням елевих дріжджів. Завдяки цьому, Robert Doms Golden Ale відрізняється насиченим смаком, а ароматичний хміль надає йому вираженого хмельового аромату з тонкими пряними та цитрусовими нотками.
 
Перший налив новинки відбувся 28 лютого 2018 року, а вже в березні її можна буде знайти у продажу по всій території України. Густина нового сорту - 12,5%, вміст спирту- 5,2% об. Продаватися Robert Doms Golden Ale буде у звичній для лінійки скляній пляшці об’ємом 0,5л.
 
Нагадаємо, що сьогодні лінійка «Львівське Robert Doms», окрім нового Robert Doms Golden Ale, представлена трьома смаками:
• Світлий нефільтрований «Robert Doms Бельгійський» з м’яким солодовим смаком та солодкуватим пшеничним відтінком, а також легким пряно-фруктовим післясмаком;
• Напівтемний «Robert Doms Віденський» з приємним солодовим смаком та ледь помітними карамельними нотками;
• Темний «Robert Doms Мюнхенський» з чистим смаком та ароматом в поєднанні з приємною хмельовою гіркотою та легким карамельним присмаком.
 
Свою назву колекція пивних сортів отримала на честь Роберта Домса, найвідомішого власника Львівської пивоварні, який цінував пивні традиції, був новатором свого часу та не боявся експериментувати. Саме тому він обирав лише найкращі рецепти та інгредієнти для виготовлення улюбленого напою. На створення новинок Роберт Домс надихався особливими моментами свого життя – неочікуваними зустрічами, подорожами та знайомствами із видатними людьми.
 
«Ми випускаємо новий Robert Doms, аби приємно здивувати своїх споживачів унікальними смаками та розвивати пивну культуру в Україні. Цьогорічна новинка продовжує лінійку оригінальних смаків та покликана задовольнити потреби найвибагливішого поціновувача пінного напою. Належність новинки до категорії елів помітно відрізняє її від інших сортів, що давно існують на ринку, та підкреслює особливу експертизу та унікальність бренду. Я впевнена, що новий запуск отримає позитивний відгук у аудиторії та стане улюбленим сортом багатьох любителів якісного та смачного пива», - Леся Тарасенко, менеджер з маркетингу Carlsberg Ukraine.
 
Роберт Домс – особливі миті натхнення!