Шедеври Cannes Lions 2019 – на великому екрані!

Із 7 по 9 грудня в мережі кінотеатрів Multiplex відбудуться покази кращих робіт переможців найвідомішого міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions. Цього року на 180-хвилинний сеанс можна буде потрапити впродовж двох днів – у Києві, та лише один день у Львові, Луцьку, Дніпрі, Харкові та Одесі.

Шедеври варто відвідати всім, хто цінує якісний та яскравий креатив, непересічні короткометражні роботи та бездоганну режисуру. Невід’ємними складовими кожного із цих витворів мистецтва є сюжет та безкомпромісність виконання. Цьогорічну добірку шедеврів відрізняє ж її ритмічність, музикальність та неординарність сюжетів, які занурюють у вимір неймовірних емоцій.

Такі роботи здатні перевернути уявлення про креативні комунікації та довести, що навіть комерційні історії можуть залишатися в серцях та пам’яті надовго. Це ролики, які надихають. Це мелодії та ритми, які на всі зимові канікули поселяться у вашій голові.

Покази організовує офіційне представництво фестивалю Cannes Lions в Україні ексклюзивно в мережі кінотеатрів Multiplex.

«Шедеври Cannes Lions вражають своєю майстерністю, надихають, в міру розважають. Всі, хто відвідував покази у минулі роки, знають – тут зібрані найкращі приклади робіт, які щороку стають еталоном для світових креативних еліт у створенні нових шедеврів. Запевняємо, ці три години будуть неймовірно приємними та емоційними для будь-якої творчої особистості», – Костянтин Кузнєцов, офіційний представник фестивалю Cannes Lions в Україні.
 
Надихайтеся справжніми шедеврами Cannes Lions в HD якості лише в мережі кінотеатрів Multiplex:
7 грудня - Львів (Spartak), Київ (Lavina, Проспект), Луцьк (Промінь) 
8 грудня - Харків (Дафі), Одеса (Gagarinn Plaza), Київ (Skymall)
9 грудня - Дніпро (Дафі)
Шедеври Сannes Lions 2019 – шедеври, які вражають.
Кількість місць обмежена. Ознайомитись з детальним розкладом сеансів та придбати квитки можна на сайті multiplex.ua та в мобільному додатку Multiplex.