Слід в рекламі 2018

Вікторія Цомая, маркетинг директор «Воля», та Євген Камінський, креативний директор THINKMcCANN, отримали нагороду «Слід в рекламі 2018» в рамках Київського Міжнародного Фестивалю Реклами 2018.
 
На Київському Міжнародному Фестивалі Реклами нагороджуються не тільки переможці конкурсної програми фестивалю, а й відзначаються інші важливі для української індустрії моменти, події і люди.
З 2004 року ВРК відзначає заслуги людей, які зробили вагомий внесок в рекламну галузь України. За попередні 14 років було нагороджено 33 лауреата. У 2017 році цю нагороду отримав Борис Ложкін, а в 2016 році – Олександр Гороховський та Валерій Варениця. З повним списком імен можна ознайомитися за посиланням на сайті ВРК в розділі «Слід у рекламі».

Цього року премією були відзначені двоє людей. Вперше за всю історію «Сліду в рекламі», лауреатом став представник клієнта, маркетинг-директор  – Вікторія Цомая, а також креативний директор Євген Камінський.
 
Вікторія Цомая – маркетолог з 20-річним досвідом роботи в секторі FMCG, фінансових послуг, розваг, контенту, телеком ринку. Працювала на керівних позиціях і Членом Наглядової Ради у великих локальних і міжнародних компаніях Unilever, United Foods, Anheuser-Busch InBev, BAT, CV Company, MSL в Україні і за кордоном –  Європі, Азії та Південній Америці. З червня 2014 року працює маркетинг директором компанії «Воля». Білборд компанії Unilever, в якій вона працювала у 2012 році увійшов до Книги Рекордів Гіннеса, як найбільший у світі.
 
Креативний директор THINKMcСANN Євген Камінський, граючий тренер рекламного бізнесу, який працює в індустрії більш ніж 20 років. За час своєї роботи Євген успішно працював з багатьма провідними локальними й міжнародними брендами, такими як Unilever, Nestlе, Carlsberg, Masterсard, Kyivstar, Vodafone, Microsoft, Borjomi та ін. Створив багато успішних кампаній, без яких уже неможливо уявити рекламну індустрію. А один з його рекламних проектів навіть потрапив до Книги рекордів Гіннеса.  Євген Камінський – володар нагород міжнародних фестивалів реклами. Завдяки роботі Євгена та його команди агенція THINKMcCANN отримала 45 статуеток Effie Awards Ukraine за свої успішні кейси. Крім того, Євген виростив сотні талановитих арт-директорів і копірайтерів, став справжнім ментором для креативників та лишається одним з найпопулярніших лекторів Kyiv Academy of Media Arts (KAMA).
 
Наші вітання! Бажаємо їм подальшого успіху в розвитку ринку, підвищенні якості реклами та у нововведеннях.