Сонячна айдентика для сонячної кав’ярні від Havas Ukraine

Щороку в Україні народжується близько 300-400 дітей із синдромом Дауна. Майже кожну третю таку дитину батьки залишають у пологовому будинку, хоча педагоги відзначають, що «діти сонця» насправді відкриті до світу, чутливі, ласкаві й доброзичливі. А сімейний затишок, спілкування з однолітками й правильна підтримка здатні допомогти їм краще адаптуватись до життя. Знаючи про це, команда Havas Ukraine вирішила підтримати спільноту сонячних людей і долучилась до створення «Сонячної кав'ярні». 
 
Ідея кафе належить мамі однієї сонячної дівчинки. Аби дати шанс людям із синдромом Дауна самостійно себе забезпечувати, дружити й соціалізуватись, ініціаторка проекту прагне відкрити заклад, де б діти сонця мали б змогу працювати. Аби передати майбутнім відвідувачам усе те тепло та позитив сонячних людей, креативники агентства розробили фірмовий стиль закладу, дизайн кафе й сувенірну продукцію.

Оскільки сонячні люди в цьому кафе готують все самостійно, логотипом стала шапка кухаря, а палітру кольорів склали з сонячних відтінків та життєрадісною та позитивною бірюзою.  Візуальний стиль майбутнього закладу легко трансформується на сувенірній продукції, яка допоможе не тільки популяризувати заклад, а й зібрати кошти на його відкриття та подальше існування.  Тримаємо кулачки за Сонячну кав’ярню, й дуже сподіваємось, що вже зовсім скоро заклад відкриється, і ми усією командою зайдемо туди на каву і млинці