Старт WOW DONE AWARDS 2018!

Четвертий міжнародний фестиваль маркетингових і digital комунікацій WOW DONE AWARDS розпочинає прийом конкурсних робіт.  
 
Традиційно WOW DONE AWARDS відкриває фестивальний рік, виступаючи своєрідним тест-драйвом перед більш масштабними міжнародними фестивалями. Програма фестивалю, окрім міжнародних  Marketing & Digital Communication Disciplines і Industrial Categories, поповнилася новим національним конкурсом – National Marketing Services Contest. Дедлайн прийому конкурсних робіт – 21 лютого 2018. 
 
Маючи позиціонування краш-тесту напередодні престижних міжнародних змагань, фестиваль WOW DONE AWARDS 2018  черговий разу оновив свої правила, номінації та технічні вимоги, адаптував їх до номінацій та вимог, в першу чергу, сучасних Cannes Lions. При цьому фінансова складова участі в WOW DONE залишилась незмінною і дорівнює приблизно 10% від вартості участі у канській фестивальній програмі. Така система дозволяє учасникам оцінити свої сили і визначити сильні сторони кейса перед участю в міжнародних фестивалях, віддавши роботи на суддівство міжнародним експертам.
 
WOW DONE AWARDS пропонує три конкурсні напрямки – Marketing & Digital Communication Disciplines, Industrial Categories та National Marketing Services Contest.
 
Роботи учасників фестивалю будуть оцінювати три незалежних склади журі. Перший, міжнародний, включить в себе визнаних креативних фахівців агентського бізнесу в маркетингових і digital комунікаціях. Цей склад журі оцінить проекти конкурсу, відзначаючи найбільш оригінальні свіжі творчі ідеї та їх рішення з точки зору маркетингових інструментів і комунікаційних каналів. Другий склад – журі індустріальних категорій – буде складатися з рекламодавців. Даний склад журі оцінить креативність, оригінальність творчого рішення для вирішення бізнес задач в той чи іншій індустріальній категорії, того чи іншого продукту чи послуги.
 
Новий конкурс – національний конкурс маркетингових сервісів – допоможе проектам маркетингових сервісів,  реалізованим на території України, бути оціненими фахівцями, які працюють на українському ринку та знають його реалії. До складу журі увійдуть представники агентств маркетингових сервісів і представники компаній-рекламодавців з відділів маркетингових комунікацій. При суддівстві основну роль відіграватиме якість виконання і досягнутий ефект/результат, ідея, яка не обов'язково має бути Big, але має привести до успіху кампанії.
 
Продовжуючи досліджувати міста України, в 2018 році локацією фестивалю було обрано місто Чернівці. Фестиваль WOW DONE AWARDS триватиме два дні – 23 і 24 березня. У програму увійде Конференція Best Marketing Practices, Церемонія нагородження переможців WOW DONE AWARDS 2018, а також вечірки і розваги.
 
Варто нагадати, що фестиваль WOW DONE AWARDS входить в Рейтинг креативності та майстерності України сезону 2017/2018 з коефіцієнтом 1,5.
 
Реєстрація конкурсних робіт відкрита до 21 лютого.
 
Організатори фестивалю: Всеукраїнська рекламна коаліція спільно з Міжнародною Асоціацією Маркетингових Ініціатив.
 
Якщо у вас виникли питання, просимо звертатися до Оргкомітету конкурсу за телефоном: (+38 044) 490-90-30 або по e-mail: festival@vrk.org.ua (Катерина Грабовська), project@vrk.org.ua (Ольга Підгорська).
 
non-media.com