TABASCO зробило креатив для всесвітньо відомої компанії 4ocean, що бореться з пластиком у океані

Мета креативу — звернути увагу на наслідки Covid-19 для екології
 
Постер для 4ocean розробили креативники TABASCO — арт-директор Артем Гусєв та копірайтер Сергій Артеменко.
 
Слоган креативу «Marine life can’t see the difference».
 
Артем Гусєв, арт-директор TABASCO:
 
“Сортуючи сміття вдома, я не помітив, як у мене з’явився окремий, великий пакет із використаними захисними масками та рукавичками. Так сформувався інсайт, що під час глобальної пандемії - засоби індивідуального захисту - це новий, великий шар сміття з яким треба щось робити, так як епідемія закінчиться, а наслідки залишаться. Тому ми з Сергієм вирішили звернути увагу: захищаючи себе, ми забуваємо про захист навколишнього середовища. І показати: для морських жителів “немає різниці”, яке сміття потрапляє в їхню домівку. Так з'явилася medical trash jellyfish, яку, разом с міжнародною організацією по очищенню океанів “4ocean”, ми запустили в соціальних медіа, щоб привернути увагу до  проблеми”
 
Екоорганізація 4ocean існує з 2017 року  — вона працює у США, на Балі та Гаїті. 4ocean продає прикраси, посуд та одяг із зібраного пластику, а за кожен проданий браслет прибирає півкілограма сміття з океану та узбережжя.
 
Постер можна знайти у Instagram TABASCO: сторіз — https://bit.ly/2E5qxtw та Highlights “Соціальне”: https://bit.ly/2E0rZxt