Українці серед еліти креативної молоді Європи на 7-му Creative Express

29 молодих європейських талантів, серед яких українські креатори Олександр Яворський, Ogilvy Ukraine та Мар’ян Шум, Think McCann Kyiv, були обрані Клубом Арт-директорів Європи, аби взяти участь у сьомому Creative Express.

Creative Express – це сьомий випуск ексклюзивної навчальної програми, що цього року відбудеться у столиці Португалії 12 та 13 липня. Організований Клубом Арт-директорів Португалії та Клубом Арт-директорів Європи, цей сезон Creative Express кидає своїм молодим учасникам справжній бізнес-челлендж розробки ідеї та комунікаційних стратегій, аби залучити європейську креативну спільноту до наступного ADCE European Creativity Festival, що традиційно пройде у Барселоні 9 та 10 листопада. 
 
П'ятий ADCE European Creativity Festival передбачає об'єднання кращих та найбільш впливових професіоналів у сфері креативу, інноваціях та дизайні, аби відсвяткувати, нагородити та надихнути на нові креативні рішення через захоплюючу програму: конференції, семінари, церемонію нагородження та нетворкінгу.
 
Вітаємо наших обраних та бажаємо їм успіхів!
 
sostav.ua