Виконавчим директором групи компаній One Philosophy стала Юлія Гуменяк

Позицію виконавчого директора в групі компаній One Philosophy (OPG), що об’єднує комунікаційні агентства Be—it, Be—it Health & Social Impact, Republic, лідерський консалтинг Changers та агентство брендингу Zeitgeist, посяде Юлія Гуменяк. Позиція CEO у групі компаній є новоствореною, раніше цю функцію виконувала засновниця та президент групи Наталія Попович.
 
У пріоритеті новоствореної ролі СЕО - розвиток бізнесу в рамках стратегії глобальної конкурентоздатності One Philosophy та створення більшої цінності для клієнтів завдяки синергії різних експертиз та досвіду компаній групи. Юлія опікуватиметься інноваціями та розвитком стартапів групи компаній, а також координуватиме роботу сервісних підрозділів OPG. Президент групи компаній Наталія Попович фокусуватиме зусилля на стратегічному розвитку та зміцненню міжнародної екосистеми групи One Philosophy.
 
“Я вдячна за довіру та рада повернутися до роботи з однодумцями - до сильної команди, яка об'єднана спільними цінностями і мотивована творити нову реальність в Україні. One Philosophy має унікальне поєднання експертиз на ринку - від інтегрованих комунікацій, розробки бренд-філософій та управління комплексним клієнтським досвідом, соціального маркетингу та державних комунікацій, до стратегічного консультування та розвитку лідерського потенціалу. Впевнена, українські фахівці багато можуть дати світові, і ми будемо працювати над тим, щоб наш голос звучав гучніше”, - прокоментувала своє призначення Юлія.
 
Юлія Гуменяк приєднується до One Philosophy, отримавши ступінь МВА зі стратегії та маркетингу в Duke University Fuqua School of Business (США), де вона набула унікальний досвід роботи в глобальному контексті і вивчила кращі управлінські практики від лідерів світових корпорацій, проривних стартапів, інноваційних НПО та соціальних інвесторів. До цього Юлія протягом 10 років працювала в різних практиках Be-It Agency (до 2015 року - PRP), що зараз є частиною OPG. Юлія стартувала напрям інтегрованих маркетингових комунікацій в агентстві та відповідала, зокрема, за всеукраїнську ініціативу Ecofan для Coca-Cola, промотування виставки робіт Пінзеля у Луврі, проекти для UNICEF, Hasbro, Microsoft, НТС та інших клієнтів.
 
“Крім великих клієнтських перемог і історій найбільшою радістю для мене за багато років у бізнесі було і є бачити, як зростають до нових професійних і особистих висот наші люди. Кожен шлях - частинка спільного шляху.
Нові знання та досвід Юлі, помножені на її прагнення реалізувати себе для українського бізнесу, що стає глобально конкурентноздатним, є спільними з інтересами та цінностями групи компаній One Philosophy. Будемо творити нові історії разом, формувати групу компаній як єдиний організм і розвивати стратегічні партнерства з нашими клієнтами для їх успішного розвитку та зростання” - зазначила Президент групи компаній, Наталія Попович.