Visa назвала нових партнерів з токенізації, що допоможуть підвищити безпеку платежів та зменшити наслідки витоку даних

Visa Inc. (NYSE:V) оголосила комерційне розширення сервісу Visa Token Service для токен-партнерів, які зберігають дані карток (credential-on-file, COF), що стало важливим кроком на шляху компанії до посилення безпеки цифрових платежів.
 
Завдяки цьому розширенню, еквайри і технологічні партнери, включаючи Adyen, AsiaPay, Braintree, Checkout.com, Cherri Tech, CyberSource, Elavon, Ezidebit, eWAY, Fit-Pay, Giesecke & Devrient, PayPal, Payscout, Rambus, SafeCharge, SecureCo, Square, Stripe, Worldpay, YellowPepper можуть або зможуть найближчим часом токенізувати для своїх торгових підприємств і клієнтів цифрові платежі, в яких використовуються дані карток, що зберігаються партнером.
 
Технологія Visa Token Service працює на основі стандарту токенізації платіжних даних EMVCo та пропонує додатковий рівень безпеки, замінюючи конфіденційну інформацію про власника картки, наприклад номер рахунку та термін дії картки, на унікальний цифровий ідентифікатор (токен), який може бути використаний для здійснення платежу. При цьому конфіденційна інформація щодо рахунку та його власника залишається захищеною. На додаток до підвищення безпеки, всі токен-партнери, що зберігають дані карток, зможуть швидко в автоматичному режимі оновлювати платіжну інформацію картки, в разі закінчення терміну її дії, перевипуску або компрометації, усуваючи необхідність для власника оновлювати свої карткові дані у цих партнерів.
 
Торгово-сервісні підприємства також отримують додатковий захист від несанкціонованого доступу та витоку даних, які відбуваються в інших частинах екосистеми, оскільки номер картки Visaзамінено токеном, унікальним для торговця або партнера-еквайра.
 
“Сьогодні ми хочемо привітати 20 партнерів із приєднанням до VisaTokenService. Вони допоможуть розширити застосування токенізації на тисячі їхніх клієнтів – торгових підприємств та мільйони споживачів у всьому світі. Це відкриває величезні можливості подальшого розвитку та впровадження інновацій у цифрових платежах для торгових підприємств та наших партнерів, – заявив Ансар Ансарі, старший віце-президент з цифрових платіжних продуктів компанії Visa. – Одним з найважливіших пріоритетних напрямків роботи Visaє забезпечення надійності цифрових транзакцій. Працюючи з Visa, партнери допоможуть захистити власників карток і зробити цифрові платежі надійнішими, що створює безшовний споживацький досвід у сфері цифрової комерції“.
 
“Компанія Adyenрада бути першим еквайром в екосистемі платежів з внутрішньоринковими рішеннями для підтримки і надання VisaTokenServiceнашим глобальним торговим підприємствам, - заявив Камран Закі, президент Adyenв Північній Америці. - Окрім посилення безпеки, токени системи Visaчерез Adyenдозволять нашим торговим підприємствам, що зберігають платіжні дані карток в електронному вигляді, скоротити мимовільний відтік клієнтів та підвищити показники авторизації без додаткових зусиль з їхнього боку”.
 
“Worldpayпрагне захищати цілісність кожної транзакції, і це рішення добре інтегрується з нашими власними продуктами безпеки та токенізаціі, - говорить Асіф Рамжі, директор з розвитку продукту компанії Worldpay. - Завдяки міцним відносинам з такими компаніями, як Visa, ми можемо розширити масштаби для кожного торговця і дати їм можливість забезпечити позитивний досвід для своїх клієнтів. Важливо зазначити, що торговцям-партнерам Worldpay, які приєднаються до VisaTokenService, не потрібно буде чекати на окрему сертифікацію та схвалення, щоб почати захищати дані своїх клієнтів”.
 
“Інтеграція Visa Token Service у службу керування токенами компанії CyberSource є важливим кроком у нашому прагненні надати клієнтам можливість створювати новий досвід у цифровій комерцій та поглиблювати залучення споживачів у всіх каналах, - заявив Андре Мачікао, старший віце-президент CyberSource, рішення Visa. - Потужна інтеграція цих сервісів надає торговцям додаткову цінність та спрощує доступ до майбутніх вдосконалень служби Visa Token Service, особливо в області управління життєвим циклом платіжних даних. Динамічне оновлення платіжних даних, у випадку втрати, крадіжки чи закінчення терміну дії, допоможе нашим клієнтам покращити споживчий досвід та збільшити конверсію”.
 
З моменту запуску Visa Token Service у 2014 році, до сервісу приєдналися більше ніж 60 світових токен-партнерів, у тому числі виробники мобільних та носимих пристроїв,
емітенти гаманців, онлайн-продавці, постачальники платіжних послуг та еквайри з 40 країн свіу. Приєднання 20 торговців, еквайрів і токен-партнерів виводить масштаби токенізації на світовий рівень та ще раз підтверджує відданість Visa безпеці та зручності цифрових і мобільних платежів.