«Всі ми трішечки ПРОКИНУТІ…

…Особливо вранці!» – заявляє команда діджитал-агенції Plan.Net Ukraine у новому ранковому серіалі. Який, до речі, вже можна подивитися на каналі Sandora в YouTube.

Найкращий напій для ранку – саме так позиціонує себе бренд Sandora. Потрійний фруктовий заряд соків Sandora дарує позитивний настрій на весь день, а широка лінійка дозволяє кожному обрати свій улюблений смак!
Цей меседж і намагалася донести до споживача креативна команда агенції. І відшукала доволі нетривіальне рішення — бо скільки ж можна дивитися ті рекламні прероли?!

Проаналізувавши уподобання цільової аудиторії, стало зрозумілим, що люди надають перевагу довготривалим історіям, що складаються з коротких веселих сюжетів з улюбленими персонажами. Тож типових ситуацій, що відбуваються зранку, і продуктової лінійки бренда мало б вистачити на цілий комедійний серіал. Тому вперше в Україні було вирішено створити медійний продукт такого формату від імені бренда.

Для проекту взяли різні смаки з лінійки Sandora, а також були обрані селебріті, які мають різні уподобання, хобі, аудиторію. Їхня ранкова буденність і була покладена в основу сценаріїв. І понеслося…  
 
Ще й на світ не зазоріло, а знімальна група вже вирушила будити телеведучого та YouTube-влогера Олександра Педана. Під час зйомок він встиг поспати, знову прокинутися, «похрумкати» своєю улюбленою Sandora «Фрукти Цілі» та познайомитися з новим чотирилапим другом — Гео.

Далі об’єктиви камер та освітлювальні прилади було скеровано на й без того світлий ранок учасниці відомого реаліті-шоу та Insta-блогерки Яни Станішевської. Виявилося, що вийти з дому, не перевіривши все на світі, – те ще завданнячко. На щастя, нагодилася улюблена апельсинова Sandora, смак якої здолає всі ранкові хвилювання. Підписники чарівної Яни легко впізнають в її образі себе або знайомих.

А підписники відомого актора та Insta-блогера Саші Озоліна дізнаються про новий лайфхак, а саме: як підвестися з ліжка з першого ж будильника. Цей метод такий самий дієвий, як і ранковий заряд від мультифруктового соку Sandora. Не вірите? То подивіться третю серію!

Ну і крапелька арту в буденність – популярний Insta-персонаж Маша Оз. Вона відома своїми космічними stop-moution-відосиками у соцмережах. Саме в такому стилі й серія з нею у головній ролі. Колекція ранків Маші така ж різноманітна, як і вся лінійка соків Sandora.

Персонажі серіалу доволі різні, але об’єднує їх одне – ранковий фруктовий заряд від Sandora. У кожного він свій.
Залишається відкрити пачку улюбленого соку та побажати смачного перегляду: https://www.youtube.com/channel/UCaB4kSTgab9wK1wK2vm4Lhw

На підході другий сезон. Тож дивіться не проспіть ;)