ЗЛИТТЯ ЕКСПЕРТИЗ: «ПЕРЕХІД АУТДОР» ТА RADIO EXPERT ОБ’ЄДНУЮТЬ ДОСВІД КОМАНД ДЛЯ ЕФЕКТИВНИХ РЕКЛАМНИХ РІШЕНЬ

Напередодні свого 22-річчя національний оператор зовнішньої реклами «Перехід Аутдор» посилив експертизу комплексних рішень в ООН-медіа досвідом в розміщенні радіореклами RadioExpert.

Обидві команди завоювали довіру клієнтів, надаючи ефективні рішення по розміщенню прямої реклами, спонсорських і нестандартних ексклюзивних проектів у зовнішній і радіореклами з проведенням повної медіааналітики та професійного медіапланування.

Медіаспліт зовнішньої реклами з використанням радіо давно популярний серед рекламодавців. Завдяки об'єднанню двох успішних команд клієнти отримають більше можливостей і посилену експертизу для вирішення бізнес-завдань в новому форматі. Крім широкого охоплення, така колаборація дозволяє досягати більш точного таргетування рекламного повідомлення. Використання радіо і аутдору незамінне в просуванні акційних пропозицій виробників і дистриб'юторів, івентів і концертів.

«Існує великий попит від локальних клієнтів з конкретними бізнес-завданнями на мультимедійні рішення. Об'єднання експертиз дозволить надавати комплексні маркетингові рішення, включаючи медіааудит, розробку комунікаційної стратегії та платформи, створення і оцифровку омніканальної воронки продажів. Це допоможе забезпечити зростання трафіку в онлайні або продажів в офлайні за допомогою розміщення в аутдорі та на радіо. Ми ставимо для себе амбітні цілі по збільшенню продажів і позитивному показнику повернення маркетингових інвестицій (ROMI) для наших клієнтів», — прокоментувала Лариса Булатова, директор компанії «Перехід Аутдор».
Синергія професійного досвіду двох команд завдяки об'єднанню в рамках єдиної агенції дозволить надавати комплексні інтегровані рішення, які користуються попитом у клієнтів. Нова концепція роботи дозволить ефективно поліпшити бізнес-результати рекламодавців і стати для них максимально цінним партнером.

Протягом 26 років холдинг Atlantic Group розвиває український комунікаційний ринок, впроваджуючи інноваційні проекти та постійно вдосконалюючи власні сервіси заради досягнення KPIs бізнесу клієнтів.

Atlantic Group. Дії, трансформації, ефективність.